International SHOP EW-WARDROBE.COM
  • !INGYENES SZÁLLÍTÁS 35 000 FT FELETT RÉSZLETEK

5 stílusikon, akiket érdemes követni

szerző EW Group January 20, 2022

Az Enemy in the Wardrobe a klasszikus stílusról, az eleganciáról és a kényelemről szól. Olyan ruhadarabokat készítünk, amelyek valóban a legjobbat hozzák ki belőled minden helyzetben. Viszont, amikor az ikonikus stílusról van szó, az olyasmi, amire emlékezni fogsz, és ahonnan ihletet is tudsz meríteni.


Összegyűjtöttünk néhány olyan híres stílusikont a napi inspirációhoz, akik valódi stílus érzékkel rendelkeznek.

 

Audrey Hepburn

 

Az 50-es évekbeli fekete-fehér képernyős színésznő volt a korszak egyik legismertebb híressége, stílusikonja. Karcsú testalkata, történelmi mosolya és Bambi-szemei sok ember szívét megragadták. Egy fontos személyt is elragadott ártatlan szépsége, aki nem más volt, mint francia divattervező Hubert de Givenchy. A fiatal divatszakértő és Audrey Hepburn együtt alakítottak ki egy márkát a nőies, elegáns, letisztult stílust megalkotva.

Audrey Hepburn divatstílusa az alapszíneken (sok fekete-fehér) és olyan kiegészítőkön alapult, mint a nagy kalapok, a túlméretezett napszemüvegek, valamint a karcsú szabású fekete ruhák.

 https://www.fluentin3months.com

Jackie Kennedy

 

Az egykori first lady kerek kalapjaival és hosszú fehér kesztyűivel vált stílusikonná. Azonban Jackie stílusa ennél sokkal több volt: mert színeket viselni, és ezeket ötvözni különböző szabásokkal (mint például nadrágszoknya) a figyelemfelkeltő megjelenésért. Őszi megjelenése magában foglalta a ballonkabátot, a fejkendőt és az ikonikus napszemüvegeket. Ahhoz, hogy megalkosd Jackie Kennedy megjelenését, válassz merész színeket, ne félj a "colorblock"-tól, és mindig adj nőies vonást a férfias outfit-hez is.

 

Princess Diana

 

A szívek királynője nemcsak kedves személyisége, hanem időtlen divatérzéke miatt is népszerű volt. Hiába volt pixie stílusú frizurája, Lady Di mindig nagyon nőies maradt. Úgy emlékeznek rá, mint a brit történelem leglázadóbb királyi család tagjára. A fiatalos, vidám stílusa éppen ezt képviselte. Az arisztokratikus család többi tagjával ellentétben, ő fel mert venni rövid szoknyát, alakot kiemelő ruhákat, váll nélküli darabokat, valamint sokféle színt öltött magára.

 

Kate Moss

 

A szupermodell a 90-es években vált az egyik legsikeresebb nővé a szakmában. Sovány alakja, nem klasszikusan nőies megjelenése saját lázadása volt a kor elvárásaival szemben. Stílusa nem ismer határokat, és erős üzenetet alkot Kate személyiségéről, ami azt mondja: Nem érdekel, mit gondolsz. Kate Moss kísérletezik a textúrákkal, a mintákkal és a színekkel is. Belső szépsége túlragyog a férfias darabokon, melyeket a mindennapi ruhákhoz kombinál, és elég bátor ahhoz, hogy régen elfeledett darabokat is viseljen.

 

 

Sarah Jessica Parker

 

Sarah Jessica Parker gyakran a stílus, a divat és a nőiesség szinonimája. Ő a divat nagykövete a Szex és New York című tévésorozatban játszott szerepe óta, ahol Carrie Bradshaw-t alakította, aki igazi stílusikon volt a sorozatban. Megjelenése finom, szórakoztató, rendkívül nőies és játékos, de nemcsak a legújabb divatot jeleníti meg, hanem exkluzív, szokatlan és retro elemeket is. Az igazi SJP stílus kulcsfontosságú darabjai a magassarkú cipők és a divatos táskák.

 

Nem számít, melyik stílusikonnal azonosulsz a legjobban, ügyelj arra, hogy mindig ragaszkodj a saját, igazi személyes stílusodhoz!

Ugrás a lap tetejére