International SHOP EW-WARDROBE.COM
  • !INGYENES SZÁLLÍTÁS 35 000 FT FELETT RÉSZLETEK

A nyár három színe

szerző Judit Korondi June 14, 2022

 

Erre a nyárra három tuti színt ajánlunk, amelyeket akár magukban, akár kombinálva is hordhasz, bárhogy működnek. Mondhatnánk, hogy a nyár trend színei, de valójában ezek klasszikusok, amelyekkel nem lőhetsz soha mellé, mégis mindig divatos leszel bennük.

Pink

Bár idén a Pantone egy lágy, levendulás kék szín jelentett be mint az év színe (veri peri), a divatházak kifutóin úgy tűnt, hogy a tervezők ennél valami élénkebbre, ütősebbre is vágytak, így ők a hot pinkre szavaztak sok modelljüknél. Valentino például nemes egyszerűséggel csak pinkbe öltöztette minden modelljét és még a kifutót is.

A pink bármely árnyalata remekül működik napsütötte (persze jól fényvédőzött) bőrödön, akár kombinálva más, semlegesebb színekkel, akár erősebb színekkel mint a narancssárga vagy a piros a colorblocking jegyében.

A kiegészítőknél itt kiemelten érdemes a „kevesebb több” örök klasszikust megfogadni, persze egy semlegesebb színű öv vagy fülbevaló beleférhet.

Fehér

A tiszta fehéret hajlamosak vagyunk esküvő-keresztelő-tengerparti-nyaralás színnek betudni, de nyáron hétköznap is nyugodtan hordhatjuk.  A fehérnek is számos árnyalata van, ezzel is tudunk variálni és egy teljesen fehér szett például arany kiegészítőkel különösen luxus hatást tud kelteni.

Ha kicsit lazább napunk van akkor egy-egy színes kiegészítővel, mondjuk egy pink övvel vagy kék táskával, szandállal is jól kombinálható. Nyáron a lenge fehér nadrág nagyon kényelmes lehet egy egyszínű polóval vagy szűkebb blúzzal.  A fehér tornacipő pedig kihagyhatatlan alapkellék nyáron is, a kulcsa csak annyi, hogy mindig tartsuk tökéletesen tisztán. A rövidujjú vagy ujjatlan fehér top pedig igazi jolly joker, akár egy farmersorttal akár szoknyával, vagy laza nadrággal. 

 

Fekete

A nyár egyáltalán nem zárja ki a feketét, sőt! Egyrészt remekül kombinálható bármilyen más színnel, akár a pinkkel is, és a feketénél is rengeteg a játék lehetőség az anyagtípusokkal, szabásokkal és kiegészítőkkel. Egy-egy „alapminta” is bőven belefér, akár a csíkos vagy a pöttyös.

Az anyagokra és szabásokra érdemes odafigyelni, de rengeteg ultra-könnyű, lágy fekete anyag létezik amelyekből remek nyári ruha lehet. A lényeg, hogy ne a testedhez tapadó fazont válasszál viszont nagyon kényelmes a pántos vagy ujjatlan fazon.

A fekete szandál is mindig működik, vagy ha újítani akarsz, az idei nyár slágere  a légáteresztő espandrilles, avagy magyarosan a gyékénytalpú vászoncipő.

A kiegészítők terén pedig tényleg nincs lehetetlen, itt bármi mehet színben, méretben is, ha csak feketét viselsz, letisztult szabással.

 

 

 

 

 

 

Ugrás a lap tetejére