International SHOP EW-WARDROBE.COM
  • !INGYENES SZÁLLÍTÁS 35 000 FT FELETT RÉSZLETEK

Hogyan találd meg a saját stílusod?

szerző EW Group January 20, 2022

Manapság elengedhetetlen, hogy ne csak fejleszd magad, - hogy naprakész legyél a munka, a magánélet vagy a szabadidős tevékenységek terén, - hanem, hogy amennyire lehet merülj el a részletekben. Néhány nő úgy gondolja, hogy a stílus egyenlő a divattal, azzal a változó, gyors körforgással, amellyel nagyon nehéz lépést tartani. Jó hírünk van: a stílus és a divat nem ugyanaz.

 

Bár a divat globális, folyamatosan változik, és néha nehéz követni, a stílus örök, egyedi és abszolút személyes. Nincs azonban szigorú recept arra, hogy milyen is legyen az egyéni, saját stílusod valójában.

 

A legjobbat hozza ki belőled

 

A stílus olyan, mint a varázspálcád, amikor kell, akkor minden helyzetben a legjobbat hozza ki belőled. A stílusod hangsúlyozza az előnyös oldaladat, és elrejti azokat a területeket, amelyeket nem feltétlenül szeretnél megmutatni.

Pinterest

 

Rólad mesél

 

A saját stílusod rólad mesél, még azelőtt, hogy bemutatkoznál. A stílus megmutatja, hogy hétköznapias vagy inkább formális típus vagy-e, a színek pedig arra engednek következtetni, hogy mennyire vagy laza vagy éppen azt is, hogy félénkebb vagy zártabb személyiség vagy-e. A kiegészítők hiánya azt jelzi, hogy inkább a minimalista típusba tartozol, míg például a csillogó ékszerek igazi szenvedélyes személyiségről tanúskodnak.

Pinterest

 

Magabiztossá tesz

 

Akkor találtad meg a tökéletes stílust, amikor minden egyes darab magabiztossá tesz, és végre “önmagad" vagy. Ha biztos vagy abban, amit viselsz, az mindenképp tükrözi az önbizalmadat.

 Pinterest

Kényelmes számodra

 

A divat nem mindig kényelmes. Ha azonban a ruha itt-ott gyűrődik, a cipő szorít, vagy folyamatosan húzgálnod kell az ingedet, hogy eltakard a hasad, akkor nem a megfelelő öltözéket választottad. Így biztosan nem vagy összhangban a stílusoddal. Ügyelj arra, hogy a viselt anyagokban jól érezd magad, a szabás előnyös és kényelmes legyen, és tudj benne mozogni!

 Pinterest

A stílusod megtalálásához lehet, hogy még jobban bele kell merülnöd a témába, és különböző szetteket kell kipróbálnod. A nap végén ne felejtsd el lejegyzetelni, hogy milyen érzéseket keltett mindez benned. Vagy akár  kérhetsz külsős segítséget is, aminek segítségével többet megtudhatsz a stílusodról objektív szemszögből is.

Szakmai tanácsért látogass el ide: https://einthew.com/pages/styling-advice

Ugrás a lap tetejére