International SHOP EW-WARDROBE.COM
  • !INGYENES SZÁLLÍTÁS 35 000 FT FELETT RÉSZLETEK

Íróasztaltól hajnalig – Az outfit, ami követi a napirendedet

szerző EW Group January 20, 2022

A folyamatosan rohanó életünk során, nekünk hölgyeknek különösen nehéz, hogy mindig sikerüljön az egyes szerepekhez igazodni. A gyerekeket iskolába vinni, fontos megbeszélést tartani a munkahelyen, bevásárolni, majd vacsorázni a barátokkal…Mindezt nehéz kezelni. Általában kifutunk az időből, vagy csak 10 percünk van arra, hogy felkészüljünk a következő találkozóra, így a napi 3-4 ruhacsere egyáltalán nem kérdés.

Tehát hogyan tudnánk mégis mindezt kezelni? A kulcs itt a variálhatóság, avagy a „felöltözés” és a „levetkőzés” művészete. Ez természetesen csak olyan ruhadarabokkal működik, amelyek kényelmesek, elegánsak és van egy bizonyos stílusuk, ami miatt jól mutatnak magassarkúval és az edzőcipőkkel is.

 

  1. Válassz időjárásnak megfelelő ruhát!

Magától értetődő, hogy a forró nyári napokon válassz világosabb színeket, rövidujjúakat és laza szabású ruhadarabokat, míg hideg őszi reggeleken válaszd inkább a vastagabb anyagokat, és kombináld őket egy dzsekivel vagy kardigánnal.

 

  1. Öltözz úgy, a napirended első pontjához igazodjon a szetted

Ha irodában dolgozol, és reggel egyenesen oda mész, akkor ennek a megjelenésnek kell fókuszban lennie, amikor készülődsz. Szigorú öltözködési szabályod van? Kövesd azt, elegánsan öltözve egy kis fekete ruhával, fekete szoknyával és egy sima inggel!

 

  1. Add hozzá a stílusod!

Nagyon fontos, hogy jól érezd magad az öltözékedben, ezért ne félj a tervezéstől! Dobd fel meg a monokróm ruhát egy színes övvel, vagy viselj fémes kiegészítőket a hangsúlyozáshoz.

 

  1. Legyen kéznél a szetted minden variációja

Ha egy hétköznapi találkozóra készülsz az irodai munkaidő után, akkor cseréld a magassarkút edzőcipőre, és viseld kedvenc ruhádat ezzel a kényelmes lapos cipővel! Ha inkább az elegáns stílust részesíted előnyben, akkor válassz egy balerina cipőt, ami egy ruhával vagy szoknyával is jól mutat.

 

Ruhaválasztás előtt a kulcs mindig a rugalmasság és szabadság. Ezért vagyunk mi, az Enemy in the Wardrobe, hogy megalkossuk a legkülönfélébb darabokat, amelyek életmentőek lehetnek minden dolgozó nő számára.

Ugrás a lap tetejére