International SHOP EW-WARDROBE.COM
  • !INGYENES SZÁLLÍTÁS 35 000 FT FELETT RÉSZLETEK

Telis-tele van a gardróbod ruhákkal, de mégis sokszor úgy érzed, hogy nincs mit felvenned? Vannak darabok, amik évek óta a szekrényedben állnak, de nem is hordod őket? Kifogytál az ötletekből, hogyan kombináld ruháid, esetleg nem tudod mik állnának jól?

Ha ezek a gondolatok többször is felmerülnek napjaid során, itt az ideje, hogy változtass! Ismerd meg a kapszularuhatár koncepciót és azt, hogy miként válogass össze jól működő, egymással kiválóan kombinálható alapdarabokat  INGYENESEN online webinárunkon!

A kapszularuhatár olyan kiváló minőségű alapdarabokat tartalmaz, amelyek nem mennek ki gyorsan a divatból. Ez a válogatás ruhatárad meghatározó alapja lehet akár vezető szerepben dolgozol, akár otthon vagy a gyerekekkel. Minden nőnek szüksége van megbízható ruhadarabokra, amelyekre bármikor számíthat. Ezek tökéletesen illeszkednek a testalkathoz, kiemelve a legelőnyösebb testrészeket. Ha nem igazán szereted a ruhákat, nem kell, hogy szekrényed telis-tele legyen kis fekete ruhákkal vagy alapruhákkal. Egy kis fekete szoknya és egy nadrág is nagyon jó alapja lehet a rendszernek. A kapszularuhatár olyan klasszikus ruhákból, szoknyákból, blúzokból, nadrágokból és kabátokból áll, amelyek jól kiegészíthetőek szezonális és trendi darabokkal. A kapszularuhatár kifejezés olyan ruhakollekcióra utal, amely kizárólag variálható darabokból áll, hogy maximalizálja a kialakítható szettek számát. A kapszularuhatár célja, hogy minden alkalomra megfelelő öltözékkel lásson el anélkül, hogy túl sok ruhadarab lenne a szekrényedben.

És ez nem minden!

A 1,5 órás webinár során bemutatjuk a legszuperebb nyári alapdarabokat is, hogy felkészült legyél a nyárra. 

Ráadásul még exkluzív kedvezményekkel is várunk!

Hú, de jó, pont erre van most szükségem! De mikor is lesz az INGYENES webinár?
Gyorsan írd be a naptáradba: június 12. 9:00 és 10:30 között
* A webinár ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Bár nyáron kevesebb réteg ruhára van szükség, de ugyanúgy naponta ki kell találni újabbnál újabb szetteket, ráadásul ezt a sok szín, minta és kiegészítő még tovább bonyolítja. Ha pedig közeledik a nyaralás időpontja, akkor van az ember igazán bajban!

„Ááá, milyen ruhákat pakoljak be, és mennyit? Mi van, ha nem lesz jó az idő? Kell még ez is, meg az is… Biztos, ami biztos. De így vagy öt bőrönddel indulnák el nyaralni… Nem lesz ez így jó. ”

Neked is ismerős ez a helyzet? 

Hogy ne okozzon a ruhaválasztás problémát, vegyél részt az INGYENES webináron! Ezután többé már nem fog gondot okozni, hogy mit is vigyél a nyaralásra.

Egy kicsit rólunk is

Az EW-nél már 5 éve dolgozunk azon, hogy a kapszularuhatár koncepcióját minél több nővel megismertessük, és ehhez a megfelelő alapdarabokat is be tudják szerezni speciálisan kialakított kollekciónkból. Évente több száz nővel találkozunk, megismertük problémáikat, és tudjuk, hogy pontosan milyen megoldásokat ad ezekre a problémákra a kapszularuhatár. Nem mellesleg bízunk benne, hogy a fenntarthatóság is egyre több ember számára fontos.

Néhány kérdés, amelyekre választ kaphatsz…

✓ Hogyan kombináld a nyári színeket és mintákat az alapdarabokkal?

✓ Hogyan pakolj be a nyaralásra, hogy végre ne öt bőrönddel induljatok el? Hiszen 7 napra elég egy kabin bőrönd, ha jó alapdarabjaid vannak.

✓ Hogyan dobd fel színes kiegészítőkkel a nyári alapruhákat?

✓ Hogyan válaszd ki a testalkatodnak megfelelő nyári darabokat?

✓ Plusz size vagy, és nem tudod, milyen ruhák előnyösek számodra nyáron? 

És még sok hasznos tipp és ötlet, hogyan használd ki ruhatárad a legjobban - nyáron is!

Lássuk a menetrendet!

09:00-09:30 Alap információk, hogyan állítsd össze a nyári kapszularuhatáradat?
09:30-10:00 Nyári szett javaslatok alap ruhaméretűeknek
10:00-10:30 Nyári szett javaslatok Plus size ruhaméretűeknek

Ne maradj le, ugyanis…

✓ Az INGYENES webináron megismerheted a kapszularuhatár alapkoncepcióját, és az első lépéseket annak kialakításához.

✓ Részletesen beszélünk a nyári időszakhoz kapcsolódó ötletekről, tippekről, legyen az hétköznap, nyaralás vagy utazás.

✓ A kapszularuhatár szezonhoz alakítható, így megnézzük, mik lehetnek egy nyári ruhatár alapdarabjai, és számos outfit ötletet is bemutatunk.

✓ Hogyan válaszd ki a testalkatodnak megfelelő nyári darabokat?

 ✓ A webinár résztvevői az előadás végén speciális kedvezményt is kapnak az EW kollekcióra.

Ugye Te sem hagynád ki ezt az egyedülálló lehetőséget? 
Nincs más dolgot, mint regisztrálni INGYENES webinárunkra!

Még pont időben vagy a tökéletes és praktikus nyári ruhatár kialakításához. Csak egy óra, de ígérjük másképp fogsz nézni utána a ruhatáradra! Nagyon várunk Téged is ezen a csodás júniusi vasárnap reggelen!

Ugrás a lap tetejére