International SHOP EW-WARDROBE.COM
  • !INGYENES SZÁLLÍTÁS 35 000 FT FELETT RÉSZLETEK

Nálad hogy telik a nyár? Már a strandra készülsz épp vagy még az irodában álmodozol, hogy mikor indulhatsz már? Bár mi is igyekszünk majd pihenni is, közben nagyon sok izgalmas eseménnyel készülünk! 

Íme nyári programjaink, amelyeket már most beírhatsz a naptárodba, nehogy lemaradj róluk!

EW OUTLET A WEBSHOPBAN
Július 9-14-ig

Ezt semmiképp nem szabad kihagynod, mivel a kollekciónkból kifutó alapdarabjainkból outletet hoztunk létre és ezeket soha nem látott kedvezményekkel tudod majd megvenni! Akik már korábban „benéztek” az outletbe, azok számára is tartogatunk újdonságokat. További darabokkal bővül a készlet és csak ezen a héten extra kedvezmények is várnak!

INDULNAK AZ EW ÉLMÉNYEK
Július 15-től

Lánybúcsú, szülinap, vagy csak magadat szeretnéd meglepni? Minden lehetőségre felkészültünk! Tarthatsz majd szalonunkban csajos bulit vagy hívhatsz minket, hogy a Te saját szekrényedet átnézve segítsünk a kapszularuhatárad kialakításában. Akár át is változtathatunk Téged vagy egy barátnődet, hogy utána mindenki ámuljon az eredményen. Ha élményajándékot keresel akkor biztosan találsz majd nálunk megfelelőt!  

KAPSZULATANÁCSADÓ NAPOK ÉS OUTLET VÁSÁR A SHOWROOMBAN
Július 19-21.

A már ismert Open Showroom eseményeket most még „komolyabban” vesszük, mivel a Kapszulatanácsadó Napok keretében most már akár 2 órás tanácsadást is kaphatsz tőlünk, ha személyesen eljössz hozzánk. Ezen kívül július végén az outlet darabokat személyesen is át tudod majd válogatni, és persze ezekhez továbbra is elképesztő árakon juthatsz majd hozzá.

INGYENES WEBINÁR - GARDRÓB TIPPEK SOROZAT – RUHAÁPOLÁS
 Július 28. 19 óra

Egy újabb érdekes témával készültünk Nektek ingyenes webinarunkon. Azt gondolnánk, hogy nem olyan nagy ügy ruháink megfelelő ápolása, de vásárlóinkkal beszélgetve mi úgy látjuk, hogy korántsem mindenkinek egyértelmű, hogy hogyan kell úgy ápolni, kezelni ruháinkat, hogy azok hosszú életűek legyenek. Számtalan trükköt és tippet fogunk majd megosztani veletek!

KAPSZULATANÁCSADÓ NAPOK
Augusztus 15-17.

Szeretnénk ha a Kapszulatanácsadó Napok egy új hagyomány lenne az EW életében, így augusztusban is megrendezzük. Az a célunk, hogy a nálunk vásárlók mindannyian megfelelő tudást szerezzenek a slow fashion, a kapszularuhatár kialakításának témájában. Ha júliusban nem tudsz esetleg eljönni, írd be augusztusra!

Az egyes programokról majd még részletesebb információt is küldünk, illetve a weboldalt is érdemes figyelned ezekért. Reméljük nemsokára találkozunk!
Addig is szuper nyarat kívánunk!
 Era és Tina

Ugrás a lap tetejére