• Ingyen e-Book - Kód: eBookS2024 35.000Ft feletti vásárláshoz most!

5 tipp, hogy gyorsabbá váljon a reggeli készülődés

szerző EW Group January 20, 2022

Nincs értékesebb annál, mint azt a plusz 5 percet az ágyban tölteni reggelente még a nap megkezdése előtt. Azonban tudjuk, hogy a munkába való készülődés értékes perceket vehet el, különösen, ha a lehető legjobban szeretnél kinézni. Van néhány tippünk a reggeli rutinhoz, amellyel visszakaphatod az elvesztegetett időt, és persze gyorsabban is elkészülsz. Ezután még a fáradt reggeleken is elegáns leszel.

 
1. Készülj fel fejben már előző este!

 Odyssey

Vagy valójában már előző nap. Vess egy pillantást a naplódra, és fejben fuss végig a menetrendeden! Készítsd elő azt, amit magaddal kell vinned, és készülj fel a találkozóidra!

2. Jól felépített szépségápolási rutin

Ne feledkezz meg a mindennapi szépségápolási rutinról, és válassz egy olyan megjelenést, ami a legtöbb naphoz igazodik!

A legtöbben reggel zuhanyoznak, de ez hosszabb időt is igénybe vehet  munkába indulás előtt. A korai órákban elég, ha csak megmosod a bőröd, és bekrémezed az arcod mielőtt sminkelnél.

 3. Legyen kezelhető a ruhatárad!

 

Milyen könnyű lenne az élet, ha minden ruhadarab passzolna egymáshoz. Nem kellene sokat gondolkodnod, csak egyszerűen kiválasztani a kedvenc nadrágodat, és egy bármilyen inget, amit a szekrényben találsz. Tedd kezelhetőbbé a ruhatáradat ruhadarabjaid rendszerezésével!

 
4. Gyorsan, egyszerűen kiválasztható kiegészítők

 

Az időhiány miatt nem hagyhatod ki ezt a lépést. Higgy nekünk: színes kiegészítők széles választékát tudod a hangulatodhoz és megjelenésedhez igazítani.

5. Érezd jól magad!

 

Amikor nőiesnek, elegánsnak és gyönyörűnek érzed magad, akkor nemcsak sokkal könnyebben tudod megszervezni a reggeleidet, hanem képes leszel egy vonzóbb aurát is létrehozni magad körül.

Látod, milyen egyszerű a reggeli rutin! 

Ha ötleteket szeretnél az ideális, praktikus ruhatár és stílusos kiegészítők kialakításához, akkor nézd meg legújabb kollekciónkat.

Ugrás a lap tetejére