International SHOP EW-WARDROBE.COM
  • !INGYENES SZÁLLÍTÁS 35 000 FT FELETT RÉSZLETEK

1. Az alaktípus
Vannak ruhadarabok, amelyek sokkal előnyösebbek bizonyos alaktípusokon. Ezért, ha figyelembe veszed az adottságaidat (magasság, váll, mell, derék, csípő) és az alakodhoz illően választod meg ruháid, sokkal szívesebben fogod őket látni a szekrényedben és viselni őket.

2. A színek
Az alapszínek kiválasztása az egyik legfontosabb kérdés, amiben döntened kell a kapszularuhatáraddal kapcsolatban. Ezeket érdemes a bőrtónusod, bőrszíned, azaz a természetes színek alapján megválasztanod, hiszen a ruhatár minden darabját majd ehhez kell igazítanod. Ha ez sikerül, akkor a darabok nem hogy illeszkedni fognak, de még ki is fogják tudni egészíteni egymást!

3. Az életstílus
Bizonyos alkalmak, aktivitások, külön-külön szetteket igényelnek. Ilyen például a munkahelyi dress code, az otthoni viselet, vagy a szabadidős tevékenység. Ezek mind meghatározzák a további ruhadarabok, szettek kiválasztását. Ezekből kifolyólag több szettre is szükséged lesz, ezen kívül pedig érdemes figyelembe venni az évszakokat és az időjárást is. Ezért is hangsúlyozzuk, hogy nincsen „egyetlen” bevált szabálya a kapszularuhatár kialakításának.

4. A klasszikusok
Számos minta és fazon van, ami gyorsan divatba jön, majd ilyen gyorsan el is tűnik a köztudatból. Viszont vannak olyan örök klasszikusok, amelyek jóformán sosem mennek ki a divatból. Ebből adódóan bölcsen teszed, ha minél több ilyen darabot tartasz a szekrényedben, hogy ezek minél tovább lehessenek kapszularuhatárad alapjai.

5. A minőség 
Egy kapszularuhatár esetén ugyan kevés ruhadarabot használunk, viszont sokszor hordjuk azokat különböző módon, ezért a darabokat idővel megviselheti a sok használat. Éppen ezért, kiemelten fontos a minőségi ruhák megválasztása, amelyek hosszútávon képesek megőrizni formájukat a rendszeres használat ellenére is.

6. Stílus és kiegészítő

Az alapdarabokban az a szép – és ezért működik a kapszularuhatár stílustól függetlenül–, hogy egy jól szabott alapruhát, mely a testalkatunknak, testmagasságunknak és a színtípusunknak megfelel, a hozzá választott kiegészítőkkel és többi ruhadarabbal szinte bármilyen stílusra alakíthatunk.

 capsule wardrobe example with classic basics

Amennyiben többet szeretnél megtudni a kapszularuhatárról, szerezd be e-book-unkat! 

 

TOVÁBB AZ E-BOOK-RA

 

Ugrás a lap tetejére