International SHOP EW-WARDROBE.COM
  • !INGYENES SZÁLLÍTÁS 35 000 FT FELETT RÉSZLETEK

Az Enemy in the Wardrobe egy prémium felsőruházati kollekció, újratervezett, ikonikus alapdarabokkal nők számára, egyedi és exkluzív testreszabási lehetőséggel.

Koncepciónk, hogy a női ruhatár olyan darabjait hozzuk létre, amelyekre bárki bármikor, bármelyik nap számíthat, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az anyagok kiválasztására, valamint az egyes részletek kidolgozására.

  

Célunk, hogy olyan ruhadarabokat hozzunk létre, amelyek nem csak egy szezonra szólnak, hanem évekre. Nemcsak azért, mert klasszikus szabásúak, formájúak és végtelen módon kombinálhatóak a Moods válogatás kiegészítőivel, hanem azért is, mert az anyagok minősége és a gyártás módja során minden apró részletre különösen odafigyelünk.

A ruhák bélés nélküliek a további kényelem érdekében, ezért a varratokat finom szalagok borítják, hogy meghosszabbítsák a ruhák élettartamát. Mivel az Enemy in the Wardrobe-nál minden darab mosogépben mosható, ezért meg kell győződnünk arról, hogy minden egyes részletet megfelelően és maximális gondossággal gyártanak le.

A kiegészítők, mint például az EW patentok és a dekoratív szegecsek masszív, prémium minőségű anyagokból készültek. Az EW patentek különleges zárrendszerrel rendelkeznek, még az alsó részük is egy szegecsnek tűnik, ezért a ruha mindig jól mutat. A bőr kiegészítők és a Moods válogatás darabjai 100%-ban kézzel készülnek, amihez sok tapasztalat és gondos odafigyelés társul, ezzel adva a luxusérzetet a szettnek.

 

Ugrás a lap tetejére