• Ingyenes szállítás 35 000 Ft feletti vásárlás esetén

Palermo ruha

"Megkaptam a 42-es ruhát és a kiegészítőket, nagyon tetszik!!! Jó a méret és pont ilyennek képzeltem a szettet a kiegészítőkkel együtt! Már azon gondolkodom milyen lehet még! Köszönöm szépen a segítségeteket a méret kérdésben!"
-Ildiko-

"Köszönettel megkaptam az új Palermo ruhát, ami nagyon tetszik, imádom!"
-Éva-

Strasbourg overál

"Elképesztően izgalmas dolgot csináltok nagyon tetszik szinte minden darabotok! Bele is szerettem a Strasbourg overálba, ma meg is rendeltem"
-Mónika-

"A mai napon sikerült átvennem a megrendelést, melyben az overál volt. Nagyon tetszik, köszönöm szépen"
-Judit-

"Megkaptam a Strasbourg overált, meseszép! Nagyon tetszik és nagyon kényelmes!"
-Lilian-

Melrose ruha

"Szeretném megköszönni nektek a mai csodás napomat, amit a Melrose ruhában töltöttem. Még sosem kaptam ennyi bókot a megjelenésemre. Köszönöm nektek a decemberi nyeremény tanácsadást, ahol Tinától rengeteg tippet kaptam, és már akkor beleszerettem ebbe a ruhába. Kényelmes és csinos egyben.Tökéletes!" -Andrea-

"Annyira szép ez a petrol zöld szín!"
-Dóra-

Megérkezett, gyönyörű, imádom!! Köszönöm a gyors ügyintézést!
-Barbara-

Oxford ruha

"Megkaptam a csomagomat, a ruha gyönyörű és a minőség is magáért beszél!"
-Emese-

"Köszönöm szépen, rendben és gyorsan megkaptam a tökéletes ruhát!"
-Viki-

"Nagyon szépen köszönöm a gyors kézbesítést és a gyönyörű ruhákat!"
-Krisztina-

Ingruha

"Szerdán voltam nálatok és vettem egy zöld ingruhát. Ezúton szeretném megköszönni hogy segítettek választani, rávettetek, hogy megvegyem, nagyon nagy sikere van!"
-Sára-

"Az ingruha kollekciók, gyönyörűek!"
-Krisztina-

"A csomag megérkezett, a ruha gyönyörű és nagyon kényelmes."
-Ibolya-

Moods öv

"Megkaptam az öveket. Gyönyörűek, azt kaptam, amit kértem! Igényes a csomagolás. Köszönöm!"
-Andrea-

Ebook

"Nagyon tetszik az ebook, jól körvonalazódni látszik milyen ruhatárat kellene/szeretnék kialakítani. Kicsit sűrűek a napjaim és más dolgok kaptam most prioritást, de abszolút pozitív a véleményem és várom, hogy még jobban belemerülhessek a témába."
-Barbara-

"Eddig is sok cikket olvastam már a kapszularuhatárról, de azok csak annyi infot adtak, hogy felkeltsék az érdekődésemet. Az e-Bookban viszony tényleg rengeteg praktikus tanács van, igazából minden ami kell hozzá, hogy végre nekikezdjek idén. Nagyon köszönöm!!”
-Beáta-

"Voltam már színelemzésen és amikor nálatok jártam az alkatomat is megbeszéltük. Most az e-Bookot is megvettem és annyira motiváló volt, hogy már hétvégén nekikezdem a ruhatáram átnézésének a fő szempontok alapján. Már egész jól állok és szuper érzés, hogy ilyen átláthatóak és rendezettek a szekrényeim!”
-Katalin-

Luxembourg ruha

"Megérkezett a luxembourg ruha, nagyon szép! Kézbe véve is kiabál, hogy milyen jó a szabása. A kis zsákocska is nagyon édes. Köszönöm a maszkot is. Szuper gyors volt minden. További sok sikert kívánok. Biztos vagyok benne, hogy találkozunk még!"
-Kati-

"Ma megérkezett a ruha, gyönyörű, nagyon tetszik!"
-Annamária-

Melrose overál


"Megérkezett a luxembourg ruha, nagyon szép! Kézbe véve is kiabál, hogy milyen jó a szabása. A kis zsákocska is nagyon édes. Köszönöm a maszkot is. Szuper gyors volt minden. További sok sikert kívánok. Biztos vagyok benne, hogy találkozunk még!"
-Kata-

Ugrás a lap tetejére