• Ingyenes szállítás 35 000 Ft feletti vásárlás esetén

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 

Üdvözöljük weboldalunkon, a www.kapszularuhatar.hu oldalon. Kérjük figyelmesen olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat. Ez az adatvédelmi szabályzat érvényes, mikor meglátogatja, vagy böngészi oldalunkat, anélkül, hogy vásárolna, mikor regisztrál a kapszularuhatar.hu oldalon és amikor szolgáltatásainkat használja termékeink megvásárlására. A kapszularuhatar.hu üzemeltetője az EW GROUP Ltd./Kft.. ("EW GROUP”) a következő címen regisztrálva: 1124 Budapest, Korompai u. 4. Hungary.

 

1 - MIRE HASZNÁLJUK AZ ADATAIT?

Amikor vásárol valamit üzletünkben, a vásárlási és eladási folyamat részeként elkérjük személyes adatait, mint például nevét, címét és e-mail címét.

Amikor böngészik áruházunkban, automatikusan megkapjuk számítógépének IP-címét is, hogy olyan információkat tudjunk nyújtani, amelyek segítségével megismerhetjük böngészőjét és operációs rendszerét.

Hírlevél: Az Ön engedélyével e-maileket küldhetünk Önnek üzletünkről, új termékeinkről és egyéb aktualitásainkról.

 

 2 - HOZZÁJÁRULÁS

 Hogyan kapjuk meg az Ön hozzájárulását?

Amikor személyes adatokat ad meg nekünk egy tranzakció befejezéséhez, hitelkártyája ellenőrzéséhez, rendelés leadásához, kiszállításhoz vagy vásárlás visszaküldéséhez, hozzájárul ahhoz, hogy ezeket az adatokat összegyűjtsük és kizárólag erre a célra használjuk fel.

Ha másodlagos okból, például marketing célból kérjük személyes adatait, akkor vagy közvetlenül az Ön kifejezett beleegyezését kérjük, vagy lehetőséget biztosítunk Önnek a nemmel történő válaszadásra.

 

Hogyan vonhatja vissza a hozzájárulását?

Ha a feliratkozás után meggondolja magát, bármikor visszavonhatja hozzájárulását ahhoz, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel az adatai további gyűjtése vagy felhasználása érdekében. Ehhez vegye fel velünk a kapcsolatot a support@einthew.com e-mail címen vagy küldjön nekünk levelet:

EW GROUP Ltd./Kft.

Korompai u 4. Budapest HU 1124

 

3 - KÖZZÉTÉTEL

 Felfedhetjük személyes adatait, ha erre törvény kötelez bennünket, vagy ha Ön megsérti szolgáltatási feltételeinket.

 

4 - SHOPIFY

Webáruházunknak a Shopify Inc. ad otthont. Ők biztosítják számunkra az online e-kereskedelmi platformot, amely lehetővé teszi termékeink és szolgáltatásaink értékesítését Önnek.

Az Ön adatait a Shopify adattárolója, adatbázisai és az általános Shopify alkalmazás tárolja. Adatait egy biztonságos szerveren, tűzfal mögött tárolják.

 

Fizetés:

Ha közvetlen fizetési átjárót választ a vásárlás befejezéséhez, akkor a Shopify tárolja hitelkártyaadatait. A Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS) szabványon keresztül titkosítva van. A vásárlási tranzakciós adatokat csak addig tároljuk, amíg az a vásárlási tranzakció befejezéséhez szükséges. Miután ez megtörtént, a vásárlási tranzakció adatai törlődnek.

Minden közvetlen fizetési átjáró megfelel a PCI-DSS által meghatározott szabványoknak, amelyeket a PCI Security Standards Council kezel, amelyért  a Visa, MasterCard, American Express és Discover felelnek.

 

A PCI-DSS követelményei segítenek abban, hogy üzletünk és szolgáltatást nyújtó partnereink biztonságosan kezeljék a bankkártyaadatokat.

További információkért érdemes elolvasni a Shopify szolgáltatási feltételeit (https://www.shopify.com/legal/terms) vagy az adatvédelmi nyilatkozatot (https://www.shopify.com/legal/privacy).

 

5 - SZOLGÁLTATÓ PARTNEREK

Általánosságban elmondható, hogy az általunk igénybe vett külső szolgáltatók csak olyan mértékben gyűjtik és használják az Ön adatait, ami szükséges ahhoz, hogy lehetővé tegyék a számunkra nyújtott szolgáltatások teljesítését.

Egyes szolgáltatóknak, például a fizetési tranzakció-feldolgozóknak azonban megvannak a saját adatvédelmi szabályzatai azokra az információkra vonatkozóan, amelyeket a vásárlással kapcsolatos tranzakciók során meg kell adnunk.

Ezen szolgáltatók esetében javasoljuk, hogy olvassa el az adatvédelmi szabályzatukat, hogy megértse, hogyan kezelik személyes adatait.

Vegye figyelembe, hogy bizonyos szolgáltatók más joghatósági területeken vagy létesítményekkel rendelkezhetnek, mint Ön vagy mi. Tehát ha úgy dönt, hogy olyan tranzakciót folytat, amely egy harmadik fél szolgáltatásait is magában foglalja, akkor az Ön adatai azon joghatóság(ok) törvényei hatálya alá eshetnek, ahol az adott szolgáltató vagy létesítményei találhatók.

Például, ha Ön Kanadában tartózkodik, és tranzakcióját az Egyesült Államokban található fizetési átjáró dolgozza fel, akkor a tranzakció lebonyolításához használt személyes adatai az Egyesült Államok jogszabályai, köztük a Patriot Act értelmében nyilvánosságra hozhatók.

 

Ha elhagyja webáruházunk, vagy átirányításra kerül egy harmadik fél webhelyére vagy alkalmazására, a továbbiakban nem vonatkozik Önre sem a jelen Adatvédelmi szabályzat, sem a weboldalunk szolgáltatási feltételei.

Linkek

Ha rákattint az áruházunkban található linkekre, akkor ezek átirányíthatják Önt oldalunkról. Nem vállalunk felelősséget más webhelyek adatvédelmi gyakorlatáért, és javasoljuk, hogy olvassa el az adatvédelmi nyilatkozataikat.

 

6 - BIZTONSÁG

Az Ön személyes adatainak védelme érdekében ésszerű óvintézkedéseket teszünk, és követjük az iparág bevált gyakorlatait annak biztosítására, hogy azok ne vesszenek el, ne lehessen visszaélni azokkal, ne férjenek hozzá, ne kerüljenek nyilvánosságra, módosuljanak vagy semmisüljenek meg.

Ha megadja nekünk bankkártya-információit, az adatokat a Secure Socket Layer Technology (SSL) segítségével titkosítjuk, és AES-256 titkosítással tároljuk. Bár az Interneten vagy az elektronikus tároláson keresztüli átvitel egyik módja sem 100%-ban biztonságos, minden PCI-DSS követelményt betartunk, és további általánosan elfogadott iparági szabványokat alkalmazunk.

 

7 - SÜTIK

Itt található az általunk használt sütik listája. Ezeket alább felsoroltuk, hogy eldönthesse, engedélyezni szeretné - e azokat, vagy sem. 

_session_id,  Lehetővé teszi a Shopify számára, hogy információkat tároljon a munkamenetről (hivatkozás, céloldal stb.).

_shopify_visit, nem tárol adatokat, utolsó látogatástól számított 30 percig él

_shopify_uniq, nem tárol adatokat, a követkető nap éjfélig él, számolja, hogy hány látogató járt az oldalon 

cart, 2 hétig megmarad, információkat tárol a kosár tartalmáról.

_secure_session_id, egyedi azonosító, időszakos

storefront_digest, egyedi azonosító, határozatlan ideig,  ha az üzlet rendelkezik jelszóval, akkor ez határozza meg, hogy az aktuális látogató rendelkezik-e hozzáféréssel.

  

8 - TÖRVÉNYES KOR

Ennek az oldalnak a használatával Ön kijelenti, hogy a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban nagykorúnak minősül, vagy a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban levő nagykorú személy beleegyezését adta, hogy bármely kiskorú eltartottjai használják ezt az oldalt.

 

9 - AZ ADATVÉDELMI IRÁNYELV VÁLTOZÁSAI

Fenntartjuk a jogot, hogy ezt az adatvédelmi szabályzatot bármikor módosítsuk, ezért kérjük, gyakran tekintse át. A változtatások és pontosítások a weboldalon való közzétételükkor azonnal hatályba lépnek. Ha lényeges változtatásokat hajtunk végre ezen a szabályzaton, akkor értesítjük a frissítésről, hogy tisztában legyen azzal, hogy milyen információkat gyűjtünk, hogyan használjuk azokat, és milyen körülmények között használhatjuk fel és/vagy közölhetjük azokat.

Ha üzletünket felvásárolják vagy összevonják egy másik céggel, az Ön adatai átkerülhetnek az új tulajdonosokhoz, hogy továbbra is árusíthassuk Önnek a termékeket.

 

KÉRDÉSEK ÉS KAPCSOLAT

Ha szeretne: hozzáférni a nálunk tárolt adataihoz, javítani, módosítani vagy törölni szeretné azokat, panaszt szeretne benyújtani, vagy egyszerűen csak további információra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a support@einthew.com e-mail címen vagy postai úton a következő címen:

Enemy in the Wardrobe

EW GROUP Ltd./Kft. Korompai u 4. Budapest HU 1124
Ugrás a lap tetejére