International SHOP EW-WARDROBE.COM
  • !INGYENES SZÁLLÍTÁS 35 000 FT FELETT RÉSZLETEK

Célunk, hogy olyan ruhadarabokat készítsünk, amelyek nemcsak  klasszikus szabásúak és formájúak, hanem az anyagok minősége és a részletek alapos kidolgozása figyelembevételével történő gyártás miatt évekig kitartanak. Azt is tudjuk, hogy fontos a ruhatárunkat úgy felépíteni, hogy a ruhák gondozása és kezelése a lehető legkényelmesebb és legegyszerűbb legyen.

 

Minden ruhadarabunk esetén többféle szimbólummal találkozhatsz, amelyek segítenek a hozzád legjobban illő darab kiválasztásában.

Mosógépben 30°C.-on mosható. Nem alkalmas vegytisztításra.

Az Európai Unióban készült, ellenőrzött gyártási és csomagolási körülmények között.

100%-ban kézzel készült kiegészítők.

Utazásbarát ruhadarab, könnyű és nagyon kényelmes viselet.

Reggeltől estig megfelelő viselet, könnyen kombinálható más ruhadarabokkal, vagy kiegészítőkkel, hétköznapi, vagy elegáns megjelenést biztosítva.

 A The Moods Válogatás kiegészítőivel bátran kombinálható. A vállnál vagy az ujjánál a The Moods pántok rögzíthetőek. 

 Amennyiben betartod a kezelési útmutató előírásait, könnyen tarthatod tökéletes állapotban az EW ruháid és kiegészítőid.

Ruhák, szoknyák, toppok és pólók:

Sztreccs anyagot tartalmaznak a reggeltől estig tartó maximális kényelem biztosítása érdekében.

Gyorsan és könnyedén moshatóak mosógépben alacsony, 30°C-os hőmérsékleten. Kérjük fordítsd ki őket mosás előtt és mindig csak azonos színű ruhákkal együtt tedd a mosógépbe. Folyékony, színes ruhákhoz alkalmas mosószerrel érdemes mosni őket. Mosás után gondoskodj róla, hogy visszanyerjék megfelelő alakjukat. Ne szárítsd őket szárítógépben, és ne érje közvetlen napsugárzás a ruhákat! Kifordítva vasalandóak, legfeljebb 110°C-on. 

Ha The Moods pántokat viseltél ruhádon, ne felejtsd őket levenni mosás előtt!

Bőr kiegészítők: 

Minden lakkozott bőr terméket egymástól elkülönítve szükséges tárolni, sima, puha szövet, vagy papír segítségével. Máskülönben a lakkrétegek egymáshoz tapadhatnak, ezzel megrongálva kedvenc Moods kiegészítődet. 

A Moods Válogatásunk kiegészítői valódi, minőségi bőrből készültek. Ahhoz, hogy megőrizzék tökéletes formájukat óvatosan kell kezelni őket. 

A pántokat és karkötőket kiterítve, az öveket lazán feltekerve szükséges tárolni a polcon, vagy a dobozukban. Kérjük kerüld a vízzel, vagy bármi nemű vegyszerrel való érintkezésüket. 

Ha bármi segítségre, vagy bővebb információra van szükséged, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségen: support@einthew.com.

 

Ugrás a lap tetejére