• Ingyen e-Book - Kód: eBookS2024 35.000Ft feletti vásárláshoz most!

A nyár három színe

szerző Judit Korondi June 14, 2022

Erre a nyárra három tuti színt ajánlunk, amelyeket akár magukban, akár kombinálva is lehet hordani, hiszen bárhogy működnek. Mondhatnánk, hogy a nyár trend színei, de valójában ezek klasszikusok, amelyekkel nem lőhetsz soha mellé. Mindig divatos leszel bennük.

Pink

Bár idén a Pantone egy lágy, levendulás kék színt jelentett be, mint az év színe (veri peri), a divatházak kifutóin úgy tűnt, hogy a tervezők ennél valami élénkebbre, ütősebbre vágynak. Így ők a hot pinkre (élénk rózsaszín) szavaztak sok modelljüknél. Valentino például nemes egyszerűséggel csak rózsaszínbe öltöztette minden modelljét és még a kifutót is.

A pink bármely árnyalata remekül működik napsütötte (persze jól fényvédőzött) bőrödön, akár kombinálva más, semlegesebb színekkel, akár erősebb színekkel, mint a narancssárga vagy a piros.

A kiegészítőknél itt kiemelten érdemes a „kevesebb több” örök klasszikust megfogadni. Persze egy semlegesebb színű öv vagy fülbevaló beleférhet.

Fehér

A tiszta fehéret hajlamosak vagyunk esküvő, keresztelő, tengerparti nyaralás színnek betudni, de nyáron hétköznap is nyugodtan lehet hordani. A fehérnek is számos árnyalata van, ezzel is lehet variálni. Egy teljesen fehér szett például arany kiegészítőkel különösen luxus hatást tud kelteni.

Ha kicsit lazább napod van, akkor egy-egy színes kiegészítővel, mondjuk egy rózsaszín övvel, kék táskával vagy szandállal is jól kombinálható. Nyáron a lenge fehér nadrág nagyon kényelmes lehet egy egyszínű pólóval vagy szűkebb blúzzal. A fehér tornacipő pedig kihagyhatatlan alapkellék nyáron is, a kulcsa csak annyi, hogy mindig tartd tökéletesen tisztán. A rövidujjú vagy ujjatlan fehér top pedig igazi jolly joker, akár egy farmersorttal, akár szoknyával vagy laza nadrággal. 

 

Fekete

A nyár egyáltalán nem zárja ki a feketét, sőt! Egyrészt remekül kombinálható bármilyen más színnel (akár pinkkel is), és a feketénél is rengeteg a játék lehetőség az anyagtípusokkal, szabásokkal és kiegészítőkkel. Egy-egy „alapminta” is bőven belefér, akár a csíkosat vagy a pöttyöset választasz.

Az anyagokra és szabásokra érdemes odafigyelni, de rengeteg ultrakönnyű, lágy fekete anyag létezik, amelyekből remek nyári ruha lehet. A lényeg, hogy ne a testedhez tapadó fazont válassz, inkább egy kényelmes pántos vagy ujjatlan fazont.

A fekete szandál is mindig működik, vagy ha újítani akarsz, az idei nyár slágere a légáteresztő espadrilles, avagy magyarosan a gyékénytalpú vászoncipő.

A kiegészítők terén pedig tényleg nincs lehetetlen! Itt bármi mehet színben, méretben is, ha csak feketét viselsz, letisztult szabással.

Ugrás a lap tetejére