• Ingyen e-Book - Kód: eBookS2024 35.000Ft feletti vásárláshoz most!

Kulcsfontosságú elegáns darabok, amelyek minden nő ruhatárának elengedhetetlen részei

szerző EW Group January 20, 2022

Azt, hogy elegánsan öltözködjünk néha könnyebb mondani, mint véghezvinni. Ha egy egész napos irodai meetinghez, vagy egy különleges eseményhez van szükséged egy szettre, néha azt gondolhatod, hogy a ruhatárad ellened fordult. Mindenféle ruhadarab és stílus van, de ezeket egyszerűen nem tudod kombinálni. De mint sok más dolog esetében, itt is van megoldás: A ruhatár olyan kulcsfontosságú darabokat tartalmazzon, amelyek passzolnak a többihez, ezzel időt és stresszt spórolva.

 

  1. Fehér ing

Mindössze néhány kiváló minőségű ruhadarabra van szükség a tökéletes ruhatárhoz. Az egyik ilyen darab pedig nem más, mint a fehér ing. A jól illeszkedő, egyszerű fehér ing abszolút kötelező darab minden nő ruhatárában. Hagyj időt a tökéletes darab megtalálására, ne elégedj meg a második legjobbal! A fehér ing mindig tiszta és szépen vasalt legyen a pompás megjelenés érdekében.

 

  1. Fekete szoknya

Lehet, hogy a fekete szoknya nem mindenki kedvence, de egy jó minőségű fekete ceruzaszoknyával értékes perceket nyerhetsz, amikor nem tudod, hogy mit is vegyél fel. A szoknyának térdig érő legyen, és finomanemelje ki az alakod anélkül, hogy itt-ott bevágna. Akik nem szeretik a klasszikus ceruzaszabást, azoknak ajánljuk az A vonalú vagy a skater variációt.

 

  1. Kis fekete ruha

Karl Lagerfeld egyszer azt mondta: „Egy kis fekete ruhával egy nő sosincs túlöltözve vagy alulöltözve.”, és ebben nem is tudnánk jobban egyetérteni. A "kis fekete ruha" a ruhatárad Jolly Joker-e, amelyet különböző alkalmakkor fel vagy levehetsz. Az ilyen típusú ruháknál nincsenek szigorú szabályok. Lehet bármilyen forma, stílus és anyag, egy a lényeg: hogy jól érezd benne magad, és nyáron is ugyanúgy tudd viselni, mint télen. Ezután szabadon díszítheted néhány színes darabbal!

 

  1. Tökéletes cipők

Javasoljuk, hogy hozz létre egy olyan mindenhez illő cipőkollekciót, amely egy pár elegáns, lapos fekete cipőből, és még egy pár nude árnyalatú cipőből áll. Ha jól érzed magad magassarkúban, akkor válaszd a mérsékelten magas cipőket (a 10 cm-es tűsarkú cipő nem ideális választás). Választhatod akár a balerinacipőt vagy az egyszerű árnyalatú Oxford cipőket is.

 

  1. Praktikus táska

Minden nőnek szüksége van egy kézitáskára, legalább egyre! A táska kiválasztásakor ügyelj arra, hogy megfelelő méretű legyen (borítéktáskák és a kis táskák nem praktikusak mindennapi használatra), megfelelő színű (passzoljon a kabátodhoz, dzsekidhez, cipődhöz), és hogy jó minőségű anyagokból készüljön. A valódi bőr sokkal tartósabb, mint szintetikus változatai.

 

Ha megvan ez az 5 darab, akkor készen állsz, akármilyen nap elé is nézel!

Ugrás a lap tetejére