• Ingyenes szállítás 35 000 Ft feletti vásárlás esetén

Aktuális verzió: 2018. május 23.

Jelen tájékoztató az EW Group Kft. (továbbiakban: Enemy in the Wardrobe) adatkezelési és adatvédelmi elveit rögzíti.

Az Enemy in the Wardrobe eleget tesz és megfelel a Magyarország Alaptörvényében, az EU 679/2016 az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletében (GDRP), a 2011.éve CXII.törvényében (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) valamint az 1992. Évi LXIII. Törvényben ( a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) foglalt adatkezelési és adat-felhasználási kötelességének.

 Az adatkezelés célja: az Enemy in the Wardrobe kizárólag olyan személyes adatot kezel, mely szolgáltatásai nyújtásához szükséges. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.

 Az Enemy in the Wardrobe a hírlevelek tekintetében a www.mailchimp.com és a Shopify által működtetett www.einthew.comoldalon tárolja az információkat. Az adatkezelés időtartama: az adatkezeléshez történő hozzájárulás visszavonásáig. Az Enemy in the Wardrobe a hírlevelek tekintetében felhasználóitól kizárólag e-mailcímet kér, mely az információ nyújtásához feltétlenül szükséges.

 Az Enemy in the Wardrobe a személyes adatok kezelésére harmadik félközreműködését igénybe veheti, azzal a feltétellel, ha a harmadik fél adatkezelési és adatvédelmi gyakorlata megfelel a törvényi előírásoknak.

 Az Enemy in the Wardrobe termékeinek és szolgáltatásainak interneten történő megvásárlása során a személyes adatok (név, telefonszám, e-mailcím, lakcím) megadása szükséges. Adatfeldolgozó: Shopyfy Inc.

 A Shopify Inc. adatvédelni és adatkezelési szabályzatai az alábbi linken olvashatók:

Az Enemy in the Wardrobe az einthew.com weboldalon ún. cookie-kat vagy sütiket használ a felhasználói élmény javítása és az anonim látogatottságmérés érdekében.

 

Az adatkezelő adatai:

Név: EW Group Kft.
Székhely: 1124 Budapest, Korompai u. 4
Telefon: +36 70 33139 42, +36 30 966 51 84

Adatkezelési biztos: Somfalvi Erika
Cégjegyzékszám: 01-09-287353
Adószám: 25754885-2-43
E-mail: support@einthew.com

 

 

BACK TO TOP