• Ingyenes szállítás 35 000 Ft feletti vásárlás esetén

Visszatérítési szabályzat

Ha bármilyen okból kifolyólag nem elégedett a megrendelésével, élhet a megvásárolt termékek visszaküldésének jogával attól a naptól számított huszonegy (21) napon belül, amikor azokat az kapszularuhatár.hu-tól megkapta. Ha a tételeket ezen az időn belül visszaküldi, azokat kicseréljük, vagy az eredeti fizetési mód alapján visszatérítést biztosítunk.

Ha több, mint 21 nap telt el a vásárlás óta, sajnos nem áll módunkban visszatérítést vagy cserét biztosítani. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási költség vissza nem térítendő költség.

Ahhoz, hogy jogosult legyen a fentiekre a terméknek használatlannak (nem mosott) és ugyanolyan állapotúnak kell lennie, mint ahogyan azt megkapta. Ezen felül lehetőleg az eredeti csomagolásban kell lennie.

A visszatérítéshez szükség lesz a vásárlási bizonylatra, vagy nyugtára.

Vissza nem téríthető termékek:

Bármely termék, amely nem az eredeti állapotában van, mosott, sérült, vagy rajtunk kívülálló okokból hiányoznak részei, és/vagy bármely olyan tétel, amelyet a kiszállítást követő 21 napon túl küldenek vissza.

További vissza nem téríthető termék:

Ajándékkártyák

 

A visszaküldési folyamat elindításához kövesse az alábbi lépéseket:

1.) VEGYE FEL A KAPCSOLATOT AZ EW CSAPATTAL:

Kérjük küldjön egy e-mailt a következő e-mail címre: support@einthew.com a következő adatokkal:

Rendelési azonosító, a termékek listája az azonosítóikat feltüntetve (lásd: a számlán). Kérjük minden visszaküldendő termék esetén tüntesse fel a problémát / visszaküldés okát is.

 2.) KÉSZÍTSE ELŐ A CSOMAGOT

Felhívjuk figyelmét, hogy a visszaküldeni kívánt eredeti tételeknek meg kell felelniük a következő kritériumoknak:

 • a termékeket nem használták, nem viselték, nem mosták, nem módosították és nem sérültek azok;

 • az azonosító címke - ha van rajta -  nem került levágásra;

 • a termékeket hiánytalanul és használatlanul, eredeti csomagolásukban kell visszaküldeni (ha készletet szeretne visszaküldeni, annak minden részét tartalmaznia kell);

 • a visszaküldött termékeket a csomag kézbesítésétől számított 21 napon belül kell visszaküldeni az EW GROUP Ltd.-nek.

 • használja az eredeti csomagolóanyagokat a visszaküldött áru csomagolásához, biztosítva ezzel a termékek megfelelő védelmét

 • távolítsa el vagy fedje le a korábbi szállítási címkéket a doboz külső részéről (régi címek, címkék stb.)

 • zárja le és rögzítse biztonságosan a dobozt, hogy ne nyíljon ki szállítás közben

 • Kérjük, a doboz külsején tüntesse fel címét, nevét (ugyanazt, mint a rendelésnél) – ez fontos a visszaküldés azonosítása szempontjából.

3.) KÜLDJE VISSZA A CSOMAGOT A KÖVETKEZŐ CÍMRE:

EW GROUP Ltd/Kft.

H- 1126 BUDAPEST

Tartsay Vilmos utca 3.

MAGYARORSZÁG

A termékek visszaküldése az Ön felelőssége és költsége. Ügyeljen arra, hogy olyan szállítmányozót használjon, aki biztosítja termékeit lopás vagy elvesztés esetén. Győződjön meg arról is, hogy küldeménye nyomkövetési számmal rendelkezik, hogy nyomon tudja követni a visszaküldött áruk kiszállítását.

4.) A VISSZATÉRÉS MEGERŐSÍTÉSE 

Ha teljesítette a fentiekben meghatározott összes pontot, az EW GROUP a visszaküldött termékeket kicseréli, vagy árukat visszatéríti a visszatérítési szabályzatunk módszerei és időpontjai szerint.

 A cserecsomag megérkezésének időpontja lakóhelyétől függően változhat. 

Abban az esetben, ha a visszaküldött termékeket szabályzatunk miatt nem áll módunkban elfogadni, értesítést küldünk Önnek. Ebben az esetben három (3) napon belül visszaküldjük Önnek a termékeket abban az állapotban, ahogy az hozzánk beérkezett.  Amennyiben nem kívánja ilyen módon visszakapni a  termékeket, az Eladó jogosult a termékeket megtartani és a már átvett összegeket visszatartani.

Felhívjuk figyelmét, hogy a megvásárolt termékek kiszállításáért fizetett vámok, adók és díjak nem téríthetők vissza. 

5.) PÉNZVISSZATÉRÍTÉS

A visszatérítési eljárás azután kezdődik, hogy megbizonyosodtunk arról, hogy a visszaküldött termékek megfelelnek a Visszaküldési szabályzatunknak. Ha a visszaküldés minden követelménynek megfelel, e-mailben értesítjük, hogy a visszaküldött termékeket elfogadtuk. Bármilyen fizetési módot is használt (hitel- vagy betéti kártya, PayPal), a visszatérítési eljárás legalább 7 munkanapon belül indul attól számítva, az EW GROUP-hoz beérkezett a termék és visszaigazoltuk a visszatérítést, és miután az EW GROUP ellenőrizte, hogy visszaküldése a fenti feltételeknek megfelelően történt.

A pénzvisszatérítés formái a következők lehetnek:

 • PayPal, ha a rendeléskor ez a fizetési mód lett választva
 • Bankkártyás fizetés esetén - közvetlenük a kártyára utalunk vissza a Shopify rendszeren keresztül
 • Hitel-vagy betéti számlára történő visszautalás, amennyiben ezt a fizetési módot választotta rendelésekor.

A visszatérítés időtartama az alkalmazott fizetési módtól függ. A visszatérítési idő az e-pénztárca vagy a bank szabályzatától függ. Ajándékok esetén a vásárlásért kifizetett összeget a befizető magánszemélynek térítjük vissza.

Késedelmes vagy hiányzó visszatérítés (ha van) - legkorábban 7 munkanap után érdemes ellenőrizni, miután visszaigazoltuk a visszaküldést.

Ha még nem kapta meg a visszatérítést, kérjük először ellenőrizze újra bankszámláját.

Ezután lépjen kapcsolatba bankkártya-kibocsátójával, eltarthat egy ideig, amíg a visszatérítés hivatalosan megjelenik.

Ezután lépjen kapcsolatba a bankjával. A visszatérítés elküldése előtt gyakran van némi feldolgozási idő.

Ha mindezt megtette, és még mindig nem kapta meg a visszatérítést, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a returns@einthew.com címen.

  

Csere 

Csak akkor cseréljük ki a termékeket, ha azok hibásak vagy sérültek. Ha ugyanarra a termékre szeretné cseréltetni, küldjön nekünk egy e-mailt a support@einthew.com címre, és küldje el a terméket a következő címre: EW GROUP Ltd/Kft.

EW GROUP Ltd/Kft.

H- 1126 BUDAPEST

Tartsay Vilmos utca 3.

MAGYARORSZÁG

 

Ajándékok

Ha a terméket a vásárláskor ajándékként jelölték meg, és közvetlenül Önnek szállították, akkor a visszaküldött termékek értékének megfelelő ajándék jóváírást kap. A visszaküldött termék kézhezvétele után ajándékutalványt küldünk Önnek.

Ha a terméket nem jelölték meg ajándékként a vásárláskor, vagy az ajándékozó saját címére kérte a rendelés kiküldését, hogy később átadhassa Önnek, az ajándékozónak küldjük a visszatérítést, és ő tájékozódik a visszaküldés menetéről.

 

Szállítás

A termék visszaküldéséhez postázza a terméket a következő címre: EW GROUP Ltd/Kft.

H- 1126 BUDAPEST

Tartsay Vilmos utca 3.

MAGYARORSZÁG

A termék visszaküldése esetén Önt terheli a szállítási költség.

A szállítási költség nem visszatéríthető.

Ha visszatérítést kap, a visszaküldés költsége levonásra kerül a visszatérítésből.

Ha 50 EUR feletti árut küld vissza, fontolja meg nyomon követhető szállítási szolgáltatás igénybevételét vagy szállítási biztosítás megvásárlását. Nem tudjuk garantálni, hogy a visszaküldött termék megérkezik hozzánk.

BACK TO TOP