• Ingyenes szállítás 35 000 Ft feletti vásárlás esetén

Tökéletesség minden részletben

Az Essential Wardrobe egy nők számára készült prémium felsőruházati kollekció újratervezett, ikonikus alapdarabokkal, és egyedi, exkluzív testreszabási lehetőséggel.

Koncepciónk, hogy a női ruhatár olyan darabjait alkossuk meg, amelyekre bárki bármikor, bármelyik nap számíthat, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az anyagok kiválasztására, valamint a részletek kidolgozására.

  

Célunk, hogy olyan ruhadarabokat hozzunk létre, amelyek nem csak egy szezonra szólnak, hanem évekre.

  • Klasszikus szabásúak, formájúak és végtelen módon kombinálhatóak a Moods Válogatás kiegészítőivel.
  • Az anyagok minősége és a gyártás módja során minden apró részletre különösen odafigyelünk.

A ruhák bélés nélküliek a további kényelem érdekében, ezért a varratokat finom szalagok borítják, így meghosszabbítva a ruhák élettartamát. Mivel az Essential Wardrobe-nál minden darab mosogépben mosható, ezért kiemelten ügyelünk arra, hogy minden egyes részletet megfelelően és maximális gondossággal gyártsanak le.

A kiegészítők, mint például az EW gombok és a dekoratív szegecsek masszív, prémium minőségű anyagokból készültek. Az EW gombok különleges zárrendszerrel rendelkeznek, mely alsó része is úgy néz ki, mint egy szegecs, így a ruha mindig jól mutat. A bőr kiegészítők és a Moods Válogatás darabjai 100%-ban kézzel készülnek, amihez sok tapasztalat és gondos odafigyelés társul, igazi luxusérzetet adva így a szettnek.

 

BACK TO TOP