• INGYENES SZÁLLÍTÁS 35 000 FT FELETT RÉSZLETEK

Tökéletesség minden részletben

Az Essential Wardrobe egy nők számára készült prémium felsőruházati kollekció újratervezett, ikonikus alapdarabokkal, és egyedi, exkluzív testreszabási lehetőséggel.

Koncepciónk, hogy a női ruhatár olyan darabjait alkossuk meg, amelyekre bárki bármikor, bármelyik nap számíthat, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az anyagok kiválasztására, valamint a részletek kidolgozására.

  

Célunk, hogy olyan ruhadarabokat hozzunk létre, amelyek nem csak egy szezonra szólnak, hanem évekre.

  • Klasszikus szabásúak, formájúak és végtelen módon kombinálhatóak a Moods Válogatás kiegészítőivel.
  • Az anyagok minősége és a gyártás módja során minden apró részletre különösen odafigyelünk.

A ruhák bélés nélküliek a további kényelem érdekében, ezért a varratokat finom szalagok borítják, így meghosszabbítva a ruhák élettartamát. Mivel az Essential Wardrobe-nál minden darab mosogépben mosható, ezért kiemelten ügyelünk arra, hogy minden egyes részletet megfelelően és maximális gondossággal gyártsanak le.

A kiegészítők, mint például az EW gombok és a dekoratív szegecsek masszív, prémium minőségű anyagokból készültek. Az EW gombok különleges zárrendszerrel rendelkeznek, mely alsó része is úgy néz ki, mint egy szegecs, így a ruha mindig jól mutat. A bőr kiegészítők és a Moods Válogatás darabjai 100%-ban kézzel készülnek, amihez sok tapasztalat és gondos odafigyelés társul, igazi luxusérzetet adva így a szettnek.

 

BACK TO TOP