• Ingyenes szállítás 35 000 Ft feletti vásárlás esetén

Kezelési útmutató

Célunk, hogy olyan ruhadarabokat készítsünk, amelyek nem csak klasszikus szabásúak és formájúak, hanem az anyagok minősége és a részletek alapos kidolgozása miatt évekig kitartanak. Azt is tudjuk, hogy fontos a ruhatárat úgy felépíteni, hogy a ruhák ápolása és kezelése a lehető legkényelmesebb és legegyszerűbb legyen.

 

Minden EW ruhadarabnál többféle szimbólummal találkozhatsz, amelyek segítenek a hozzád legjobban illő darab kiválasztásában.

Mosógépben 30°C-on mosható. Nem alkalmas vegytisztításra.

Az Európai Unióban készült, ellenőrzött gyártási és csomagolási körülmények között.

100%-ban kézzel készült kiegészítők.

Utazásbarát ruhadarab, könnyű és nagyon kényelmes viselet.

Reggeltől estig megfelelő viselet, könnyen kombinálható más ruhadarabokkal vagy kiegészítőkkel, hétköznapi vagy elegáns megjelenést biztosítva.

 A Moods Válogatás kiegészítőivel bátran kombinálható. A Moods pántok a vállnál vagy az ujjánál rögzíthetőek. 

Amennyiben betartod a kezelési útmutató előírásait, könnyedén maradnak tökéletes állapotban EW ruháid és kiegészítőid.

 

Ruhák, szoknyák, topok és pólók:

Ezek mind sztreccs anyagot tartalmaznak a reggeltől estig tartó maximális kényelem biztosítása érdekében.

Gyorsan és könnyedén moshatóak mosógépben alacsony, 30°C-os hőmérsékleten. Kérjük, fordítsd ki őket mosás előtt, és mindig csak azonos színű ruhákkal együtt tedd a mosógépbe! Folyékony, színes ruhákhoz alkalmas mosószerrel érdemes mosni őket.

Mosás után gondoskodj róla, hogy visszanyerjék megfelelő alakjukat. Ne szárítsd őket szárítógépben, és ne érje közvetlen napsugárzás a ruhákat!

Kifordítva vasalandóak, legfeljebb 110°C-on. 

Ha Moods pántokat viseltél ruhádon, ne felejtsd őket levenni mosás előtt!

 

Bőr kiegészítők: 

Minden lakkozott bőr terméket egymástól elkülönítve szükséges tárolni sima, puha szövet vagy papír segítségével. Máskülönben a lakkrétegek egymáshoz tapadhatnak, ezzel megrongálva kedvenc Moods kiegészítődet. 

A Moods Válogatásunk kiegészítői valódi, minőségi bőrből készültek. Ahhoz, hogy megőrizzék tökéletes formájukat óvatosan kell kezelni őket. 

A pántokat és karkötőket kiterítve, az öveket lazán feltekerve szükséges tárolni a polcon vagy a dobozukban. Kérjük, kerüld a vízzel vagy bármi nemű vegyszerrel való érintkezésüket!

Nézd meg videoinkat is a ruhák helyes ápolásáról és az alapanyagokról! 
  

Ha bármi segítségre, vagy bővebb információra van szükséged, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségen: support@einthew.com.

BACK TO TOP