• Ingyenes szállítás 35 000 Ft feletti vásárlás esetén

Hogyan játssz a Moods Válogatással?

Az Essential Wardrobe egyedülálló kiegészítőinek a “Moods Válogatás” nevet adtuk. A dekoratív pántok, karkötők és övek kiváló kiegészítői az EW ruháknak, amelyek az öltözék további testreszabását teszik lehetővé.

A Moods Válogatást az aktív nő ihlette, akinek napközben többféle szituációban kell helyt állnia, valószínűleg ugyanabban a ruhában, kezdve a munkahelyétől egészen az esti szórakozásig.

A Moods Válogatás segítségével az outfit egy másodperc alatt személyre szabható. A különböző kiegészítőkkel egy egészen más hangulatot kölcsönözhetsz megjelenésednek.

 

A Moods Válogatás kollekció 100% -ban kézzel készített, prémium minőségű, finom bőrből készül, és egy különleges, luxus márkájú arany csatrendszerrel van díszítve.

A Moods pántok egy speciális, luxus EW csattal vannak rögzítve a ruhák vállán vagy ujján. Ezek könnyen eltávolíthatóak, vagy akár más színre is cserélhetőek.

Ha nem teszel pántot az EW ruhádra, akkor csak a kis csillogó arany szegecsek fogják díszíteni a ruhádat a csatok helyén. Azonban, ha a Moods pántot választod, akkor végtelen lehetőséged van arra, hogy nap mint nap feldobd időtlen ruhádat.

A Moods karkötők és övek külön-külön is viselhetőek, de igazán egyedi megjelenést kölcsönöznek az öltözékednek az általad választott színekkel kombinálva.

A minden kiegészítőhöz tökéletesen használható csatrendszernek köszönhetően az elemeket végtelen módon tudod kombinálni és rögzíteni. Így akár viselhetsz egy vagy több Moods karkötőt egyszerre egy időben, vagy akár egy vagy több Moods övet az alkalomnak megfelelően.

A Moods Válogatás sokoldalú, praktikus, mégis stílusos kollekció a prémium minőségű anyagoknak, a kidolgozásnak, valamint a testreszabhatóságnak köszönhetően, amelyre bármely nap bármely idejében számíthatsz.

BACK TO TOP