• Ingyenes szállítás 35 000 Ft feletti vásárlás esetén

Moods Válogatás

Továbbgondoltuk a kapszularuhatár ötletét, hiszen nem csak alapdarabokat alkottunk meg, hanem egy speciális rendszert is. Olyan ruhadarabokkal szabjuk személyre a megjelenésed, amelyekkel végtelen számú szettet lehet megalkotni. 

Az EW Essential Wardrobe a Moods Válogatás nevet viselő kiegészítők egyedülálló választékát kínálja, amely dekoratív pántokat kínál a ruhákhoz, valamint egyedi karkötőket és öveket az öltözék további testreszabásához.

A Moods Válogatás kiegészítőivel napról napra változtathatod megjelenésed, még akkor is, ha ugyanazokat az alapdarabokat viseled.

A Moods karkötőket, öveket és táskákat külön-külön is lehet hordani, viszont igazán izgalmas tud lenni, ha ezeket egymással is kombinálod különböző színekben, vagy akár egyszerre több kiegészítőt használva.

A Moods Válogatást az aktív nő ihlette, akinek napközben többféle helyzetben kell helytállnia (a munkahelytől az éjszakai szórakozásig) ugyanabban a ruhában.

A különleges válogatás segítségével a szett egy másodperc alatt személyre szabható. Ha variálod a kiegészítőket, akkor egy egészen más hangulatot kölcsönözhetsz megjelenésednek.

A Moods Válogatás kollekció 100%-ban kézzel készített, prémium minőségű, finom bőrből készül, és egy különleges, luxus márkájú arany csatrendszerrel van díszítve.

A Moods pántok egy speciális, luxus EW csattal vannak rögzítve a ruhák vállán vagy ujján. Ezek könnyen eltávolíthatóak, vagy akár más színre is cserélhetőek. 

Ha nem teszel pántot az EW ruhádra, akkor csak a kis csillogó arany szegecsek fogják díszíteni a ruhádat a csatok helyén. Azonban, ha a Moods pántot választod, akkor végtelen lehetőséged van arra, hogy nap mint nap feldobd időtlen ruhádat.

A Moods karkötők és övek külön-külön is viselhetőek, de igazán egyedi megjelenést kölcsönöznek az öltözékednek az általad választott színekkel kombinálva.

Ennek a speciális EW csatrendszernek köszönhetően ezek a kiegészítők végtelen módon kombinálhatók és rögzíthetők. Így akár viselhetsz egy vagy több Moods karkötőt egyszerre egy időben, vagy akár egy vagy több Moods övet az alkalomnak megfelelően.

A Moods Válogatás sokoldalú, praktikus, mégis stílusos kollekció a prémium minőségű anyagoknak, a kidolgozásnak, valamint a testreszabható funkciónak köszönhetően, amelyre bármely nap bármely idejében számíthatsz.

BACK TO TOP