• Ingyenes szállítás 35 000 Ft feletti vásárlás esetén

ÁTTEKINTÉS

Ezt a weboldalt (www.kapszularuhatar.hu) az Enemy in the Wardrobe, az EW GROUP Kft. üzemelteti. Az oldalon a „mi”, „mi” és „mieink” kifejezések az EW GROUP Kft.-re vonatkoznak. A kapszularuhatar.hu és az EW GROUP Kft.. felkínálja ezt a webhelyet, beleértve az ezen a webhelyen elérhető összes információt, eszközt és szolgáltatást Önnek, a felhasználónak, azzal a feltétellel, hogy Ön elfogadja az itt közölt összes feltételt, irányelvet és megjegyzést.

 

Oldalunk meglátogatásával és/vagy vásárlásával részt vesz a „Szolgáltatásunkban”, és magára nézve kötelezőnek ismeri el az alábbi feltételeket („Szolgáltatási feltételek”, „Feltételek”), beleértve a további feltételeket és szabályzatokat is.  A jelen Szolgáltatási feltételek a webhely minden felhasználójára vonatkoznak, beleértve korlátozás nélkül a böngészőket, szolgáltatókat, vásárlókat, kereskedőket és/vagy tartalomszolgáltatókat.

 

Kérjük, figyelmesen olvassa el a jelen Szolgáltatási feltételeket, mielőtt szolgáltatásainkat igénybe venné. Az oldal bármely részének elérésével vagy használatával Ön beleegyezik a jelen Szolgáltatási feltételek betartásába. Ha nem ért egyet a jelen szerződés minden feltételével, akkor nem léphet be a weboldalra, és nem vehet igénybe semmilyen szolgáltatást. Ha a jelen Szolgáltatási feltételek ajánlatnak minősülnek, az elfogadás kifejezetten a jelen Szolgáltatási feltételekre korlátozódik.

Az aktuális áruházhoz hozzáadott minden új funkcióra vagy eszközre szintén a Szolgáltatási feltételek vonatkoznak. Ezen az oldalon bármikor megtekintheti az Általános Szerződési Feltételek legújabb verzióját. Fenntartjuk magunknak a jogot a jelen Szolgáltatási feltételek bármely részének frissítésére, megváltoztatására vagy cseréjére azáltal, hogy frissítéseket és/vagy változtatásokat teszünk közzé weboldalunkon. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt a változások miatt. A változtatások közzétételét követően a webhely további használata vagy hozzáférése a változtatások elfogadását jelenti.

Üzletünknek a Shopify Inc. ad otthont. Ők biztosítják számunkra az online e-kereskedelmi platformot, amely lehetővé teszi termékeink és szolgáltatásaink értékesítését Önnek.

 

A WEBÁRUHÁZ FELTÉTELEI

A jelen Szolgáltatási feltételek elfogadásával Ön kijelenti, hogy legalább nagykorú életkorúnak számít a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban, vagy a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban nagykorúnak minősülő személy hozzájárult bármely kiskorú eltartottjának az oldal használatához.

Nem használhatja termékeinket semmilyen illegális vagy jogosulatlan célra, és a Szolgáltatás használata során nem sértheti meg az Ön joghatósága alá tartozó törvényeket (beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogi törvényeket).

Tilos vírusokat vagy romboló jellegű kódokat továbbítani.

A Feltételek bármelyikének megsértése vagy megsértése a Szolgáltatások azonnali megszüntetését vonja maga után.

 

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Fenntartjuk a jogot, hogy bármely okból, bármikor megtagadjuk a szolgáltatást.

Ön tudomásul veszi, hogy a tartalma (a hitelkártyaadatokat kivéve) titkosítatlan módon továbbítható, és a) különböző hálózatokon keresztül történő adattovábbítást foglal magába; és b) a csatlakozó hálózatok vagy eszközök műszaki követelményeinek megfelelően vátltozásokat és azokhoz való alkalmazkodást foglal magába. A hitelkártyaadatok mindig titkosítva vannak a hálózatokon keresztüli átvitel során.

Ön vállalja, hogy a Szolgáltatás bármely részét, a Szolgáltatás használatát, a Szolgáltatáshoz való hozzáférést, illetve a szolgáltatás szolgáltatásának bármely elérhetőségét nem sokszorosítja, nem másolja, nem adja el, nem adja tovább vagy használja ki, anélkül, hogy az engedélyünket kifejezetten írásban kérelmezné.

A jelen szerződésben használt címsorok csak kényelmi célokat szolgálnak, és nem korlátozzák vagy más módon nem érintik ezeket a Feltételeket.

AZ INFORMÁCIÓ PONTOSSÁGA, TELJESSÉGE ÉS IDŐSZERŰSÉGE

Nem vállalunk felelősséget, ha az ezen az oldalon elérhető információk nem pontosak, teljesek vagy nem aktuálisak. Az ezen az oldalon található anyagok csak általános tájékoztatásul szolgálnak, nem támaszkodhatnak rájuk, és nem használhatók kizárólagos döntések alapjául az elsődleges, pontosabb, teljesebb vagy időszerűbb információforrások megismerése nélkül. Az ezen az oldalon található anyagokra való bármilyen támaszkodás saját felelősségére történik.

Ez az oldal tartalmazhat bizonyos történelmi információkat. A korábbi információk szükségszerűen nem aktuálisak, és csak az Ön számára szolgálnak. Fenntartjuk rá a jogot, hogy bármikor módosítsuk az oldal tartalmát. Ön elfogadja, hogy az Ön felelőssége, hogy figyelemmel kíséri a változásokat a honlapunkon.

A SZOLGÁLTATÁS ÉS AZ ÁRAK MÓDOSÍTÁSA

 Termékeink árai előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Fenntartjuk rá a jogot, hogy bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsuk vagy megszüntetjük a Szolgáltatást (vagy annak bármely részét vagy tartalmát).

Nem vállalunk felelősséget a Szolgáltatás bármilyen módosításáért, árváltozásért, felfüggesztésért vagy megszüntetéséért sem az Ön, sem egy harmadik fél számára.

MEGRENDELÉSÉNEK FOGADÁSA

Miután kiválasztotta termékeit és megrendelése megtörtént, kapni fog egy e-mailt, amely visszaigazolja a rendelés részleteit. Ez az e-mail NEM a rendelés elfogadását jelenti, csak annak megerősítését, hogy megérkezett hozzánk rendelése.

Hacsak nem mondja le rendelését, a megrendelés elfogadása és az Ön és a www.kapszularuhatar.hu között létrejött szerződés teljesítése akkor fog megvalósulni, amikor e-mailt küldünk Önnek az áruk feladásáról. Az adásvételi szerződés tehát Budapesten, Magyarországon jön létre, és a szerződés nyelve magyar.

Fenntartjuk a jogot, hogy ne fogadjuk el megrendelését abban az esetben, ha például nem tudunk fizetési felhatalmazást kapni, ha egy adott termékre szállítási korlátozások vonatkoznak, ha a megrendelt termék nincs raktáron, vagy nem felel meg minőségellenőrzési szabványainknak. 

 

TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK

TERMÉKEK

A www.kapszularuhatar.hu oldalon csak az Enemy in the Wardrobe, illetve az EW védjeggyel ellátott termékeket kínáljuk, használt, hibás vagy a megfelelő piaci szabványoknál gyengébb minőségű termékeket nem forgalmazunk. A termékek főbb jellemzői a weboldalon minden termékoldalon láthatók.

Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a lehető legpontosabban jelenítsük meg az oldalunkon a termékeink színét, alakját és képeit. Nem tudjuk garantálni, hogy a számítógép monitorának bármilyen színű megjelenítése azonos lesz.

Fenntartjuk rá a jogot, de nem vagyunk rá kötelesek, hogy termékeink vagy Szolgáltatásaink értékesítését bármely személyre, földrajzi régióra vagy joghatóságra korlátozzuk. Ezt a jogot esetenként is gyakorolhatjuk. Fenntartjuk rá a jogot, hogy korlátozzuk az általunk kínált termékek vagy szolgáltatások mennyiségét. A termékek teljes leírása vagy a termék ára bármikor, előzetes értesítés nélkül változhat, saját belátásunk szerint. Fenntartjuk rá a jogot, hogy bármely terméket bármikor megszüntessük. A webhelyen tett bármely termékre vagy szolgáltatásra vonatkozó ajánlat érvénytelen, ahol tiltott.

Nem vállalunk garanciát arra, hogy az Ön által vásárolt vagy megszerzett termékek, szolgáltatások, információk vagy egyéb anyagok minősége megfelel az Ön elvárásainak, vagy hogy a Szolgáltatásban előforduló rendellenességeket kijavítsuk.

ÁRAZÁSI SZABÁLYZAT

A weboldalon feltüntetett árak régiónként eltérő pénznemben értendők, és az ÁFA-t tartalmazzák.

Minden ár és ajánlat az időről időre meghirdetett módon érvényes marad. A megrendelés átvételekor a weboldalon megjelenő termék árát figyelembe vesszük a fizetési problémák kivételével.

Fenntartjuk azonban a jogot, hogy bármikor, értesítés nélkül módosítsuk az árakat vagy megszüntessük a Szolgáltatást. Nem vállalunk felelősséget Ön vagy harmadik fél felé a Szolgáltatás módosításáért, árváltozásáért, felfüggesztéséért vagy leállításáért.

A termékek árait minden szezon elején az aktuális valutaárfolyamok alapján határozzuk meg. Ezek az árak változhatnak, ha a vonatkozó devizaárfolyam a rendelése elfogadása előtt megváltozik, vagy az árucikkeket az értékesítési időszak során bármikor leértékelik.

Ha Ön olyan vásárló, akinek hitel-/betéti kártyája nem ugyanabban a pénznemben van, mint a vásárlás során használt pénznem, a végső árat a kártyakibocsátó által a tranzakció feldolgozásának napján érvényes árfolyam alapján számítjuk ki.

 

A SZÁMLÁZÁSI ÉS SZÁMLAADATOK PONTOSSÁGA

Fenntartjuk rá a jogot, hogy visszautasítsuk az Ön által feladott megrendelést. Saját belátásunk szerint korlátozhatjuk vagy törölhetjük a megrendelést egy főre, háztartásra, vagy a megrendelés mennyiségét. Ezek a korlátozások magukba foglalhatják az azonos profilon keresztül, azonos hitelkártyával és/vagy azonos számlázási és/vagy szállítási címet használó rendelések megrendeléseit. Abban az esetben, ha megváltoztatjuk vagy töröljük a megrendelését, e-mailben értesítjük az Ön által rendeléskor megadott e-mail és/vagy számlázási címen/telefonszámon. Fenntartjuk rá a jogot, hogy korlátozzuk vagy megtiltsuk azokat a megrendeléseket, amelyek kizárólag úgy tűnnek, hogy kereskedők, viszonteladók vagy forgalmazók adták fel.

Ön felelősséget vállal azért, hogy az üzletünkben történő összes vásárláshoz aktuális, teljes és pontos vásárlási és számlázási információt ad meg. Ön felelősséget vállal azért, hogy haladéktalanul frissítse fiókját és egyéb adatait, beleértve az e-mail címét, a hitelkártyaszámokat és a lejárati dátumokat annak érdekében, hogy teljesíthessük a tranzakciókat, és szükség szerint kapcsolatba lépjünk Önnel.

További részletekért tekintse át visszaküldési szabályzatunkat.

 

FIZETÉS

A fizetés Paypal és Visa, Visa Electron, Visa Debit, Visa Delta, MasterCard, Maestro betéti kártyákkal lehetséges, valamint bármely más olyan módszerrel, amelyet az Oldalon időről időre egyértelműen meghirdetnek. A fizetést a fizetési folyamat végén levonjuk számlájáról. Ön megerősíti, hogy a használt hitel-/bankkártya az Öné, vagy hogy a hitel-/bankkártya tulajdonosa kifejezetten felhatalmazta Önt a használatára. Minden hitel-/bankkártya-tulajdonost érvényesítési ellenőrzésnek és a kártyakibocsátó engedélyének kell alávetni. Ha a fizetési kártya kibocsátója megtagadja a fizetés engedélyezését a kapszularuhatar.hu oldalon, nem vállalunk felelősséget a késedelemért vagy a kézbesítés elmaradásáért.

Ezen az oldalon minden hitel-/bankkártya-tranzakciót egy biztonságos online fizetési átjáró segítségével dolgozunk fel, amely titkosítja az Ön kártyaadatait egy biztonságos gazdakörnyezetben.

Annak érdekében, hogy vásárlási élménye  egyszerű és biztonságos legyen, a webhelyhez Shopify platformot használunk. Ezen túlmenően, lehetőségeinkhez mérten, ésszerű gondot fordítunk arra, hogy megrendelése és fizetése adatait biztonságban tartsuk, de hanyagságunk hiányában nem vállalunk felelősséget az Ön által okozott esetleges veszteségekért. Ha azonban egy harmadik fél jogosulatlan hozzáférést szerez bármely olyan adathoz, amelyet Ön a webhely elérésekor vagy onnan történő rendelése során ad meg, felesősség nem terhel bennünket.

 

A TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA ÉS KÉZBESÍTÉSE

A termékek szállításával és kézbesítésével kapcsolatban lásd a Szállítási információk részt. Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket a szakaszokat. Az ezekben a szakaszokban közölt információk jelen Általános Szolgáltatási Feltételek és értékesítési feltételek szerves részét képezik, következésképpen úgy kell tekinteni, hogy Ön a megrendelőlap elküldésekor teljes mértékben elolvasta és elfogadta.

VISSZATÉRÍTÉS ÉS CSERE 

Részletes információkért olvassa el weboldalunk Visszatérítési szabályzatát. Az ezekben a szakaszokban közölt információk jelen Általános Szolgáltatási Feltételek és értékesítési feltételek szerves részét képezik, következésképpen úgy kell tekinteni, hogy Ön a megrendelőlap elküldésekor teljes mértékben elolvasta és elfogadta azokat.

Ha bármilyen okból kifolyólag nem elégedett a megrendelésével, élhet a megvásárolt termékek visszaküldésének jogával attól a naptól számított huszonegy (21) napon belül, amikor azokat az EW-tól megkapta. Ha a tételeket ezen az időn belül visszaküldi, azokat kicseréljük, vagy az eredeti fizetési mód alapján visszatérítést biztosítunk.

Ha több, mint 21 nap telt el a vásárlás óta, sajnos nem áll módunkban visszatérítést vagy cserét biztosítani. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási költség vissza nem térítendő költség.

Ahhoz, hogy jogosult legyen a fentiekre a terméknek használatlannak és ugyanolyan állapotúnak kell lennie, mint ahogyan azt megkapta. Ezen felül az eredeti csomagolásban kell lennie.

A visszatérítéshez szükség lesz a vásárlási bizonylatra, vagy nyugtára.

 

Vissza nem téríthető termékek:

Bármely termék, amely nem az eredeti állapotában van, sérült, vagy rajtunk kívülálló okokból hiányoznak részei, és/vagy bármely olyan tétel, amelyet a kiszállítást követő 21 napon túl küldenek vissza.

További vissza nem téríthető termék:

Ajándékkártyák

 

A visszaküldési folyamat elindításához kövesse az alábbi lépéseket:

1.) VEGYE FEL A KAPCSOLATOT AZ EW CSAPATTAL:

Kérjük küldjön egy e-mailt a következő e-mail címre: support@einthew.com a következő adatokkal:

Ügyfélszám (ha regisztrált vásárlónk), rendelési azonosító, a termékek listája az azonosítóikat feltüntetve (lásd: a számlán). Kérjük minden visszaküldendő termék esetén tüntesse fel a problémát / visszaküldés okát is.

 2.) KÉSZÍTSE ELŐ A CSOMAGOT

Felhívjuk figyelmét, hogy a visszaküldeni kívánt eredeti tételeknek meg kell felelniük a következő kritériumoknak:

 • a termékeket nem használták, nem viselték, nem mosták, nem módosították és nem sérültek azok;

 • az azonosító címke nem került levágásra;

 • a termékeket hiánytalanul és használatlanul, eredeti csomagolásukban kell visszaküldeni (ha készletet szeretne visszaküldeni, annak minden részét tartalmaznia kell);

 • a visszaküldött termékeket a csomag kézbesítésétől számított 21 napon belül kell visszaküldeni az EW GROUP Ltd.-nek.

 • használja az eredeti csomagolóanyagokat a visszaküldött áru csomagolásához, biztosítva ezzel a termékek megfelelő védelmét

 • távolítsa el vagy fedje le a korábbi szállítási címkéket a doboz külső részéről (régi címek, címkék stb.)

 • zárja le és rögzítse biztonságosan a dobozt, hogy ne nyíljon ki szállítás közben

 • Kérjük, a doboz külsején tüntesse fel címét, nevét (ugyanazt, mint a rendelésnél) – ez fontos a visszaküldés azonosítása szempontjából.

3.) KÜLDJE VISSZA A CSOMAGOT A KÖVETKEZŐ CÍMRE:

EW GROUP Ltd/Kft.

H- 1126 BUDAPEST

Tartsay Vilmos utca 3.

MAGYARORSZÁG

A termékek visszaküldése az Ön felelőssége és költsége. Ügyeljen arra, hogy olyan szállítmányozót használjon, aki biztosítja termékeit lopás vagy elvesztés esetén. Győződjön meg arról is, hogy küldeménye nyomkövetési számmal rendelkezik, hogy nyomon tudja követni a visszaküldött áruk kiszállítását.

4.) A VISSZATÉRÉS MEGERŐSÍTÉSE 

Ha teljesítette a fentiekben meghatározott összes pontot, az EW GROUP a visszaküldött termékeket kicseréli, vagy árukat visszatéríti a visszatérítési szabályzatunk módszerei és időpontjai szerint.

 A cserecsomag megérkezésének időpontja lakóhelyétől függően változhat. 

Abban az esetben, ha a visszaküldött termékeket szabályzatunk miatt nem áll módunkban elfogadni, értesítést küldünk Önnek. Ebben az esetben három (3) napon belül visszaküldjük Önnek a termékeket abban az állapotban, ahogy az hozzánk beérkezett.  Amennyiben nem kívánja ilyen módon visszakapni a  termékeket, az Eladó jogosult a termékeket megtartani és a már átvett összegeket visszatartani.

Felhívjuk figyelmét, hogy a megvásárolt termékek kiszállításáért fizetett vámok, adók és díjak nem téríthetők vissza. 

5.) PÉNZVISSZATÉRÍTÉS

A visszatérítési eljárás azután kezdődik, hogy megbizonyosodtunk arról, hogy a visszaküldött termékek megfelelnek a Visszaküldési szabályzatunknak. Ha a visszaküldés minden követelménynek megfelel, e-mailben értesítjük, hogy a visszaküldött termékeket elfogadtuk. Bármilyen fizetési módot is használt (hitel- vagy betéti kártya, PayPal), a visszatérítési eljárás 7 munkanapon belül indul attól számítva, az EW GROU-ot tájékoztatta termékvisszaküldési jogának gyakorlásáról és miután az EW GROUP ellenőrizte, hogy visszaküldése a fenti feltételeknek megfelelően történt.

A pénzvisszatérítés formái a következők lehetnek:

 • PayPal, ha a rendeléskor ez a fizetési mód lett választva
 • Hitel-vagy betéti számlára történő visszautalás, amennyiben ezt a fizetési módot választotta rendelésekor.

   

  OPCIONÁLIS ESZKÖZÖK

  Bizonyos esetekben hozzáférhet olyan harmadik féltől származó eszközökhöz, cselekményekhez amelyek felett nincs hatalmunk, se áttekintésünk, és nem áll módunkban ellenőrizni.

  Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy hozzáférést biztosítunk az ilyen eszközökhöz "ahogy van" és "rendelkezésre áll", bármilyen garancia, képviselet vagy feltétel nélkül, bármilyen jóváhagyás nélkül. Semmilyen felelősséget nem vállalunk az opcionális harmadik féltől származó eszközök használatáért, vagy azzal kapcsolatosan.

  Az oldalon keresztül kínált opcionális eszközök bármilyen használata teljes mértékben a saját felelőssége és belátása szerint történik, és biztosítania kell, hogy ismeri és jóváhagyja azokat a feltételeket, amelyek alapján az eszközöket az érintett harmadik fél szolgáltató(k) biztosítják.

  A jövőben új szolgáltatásokat és/vagy funkciókat is kínálunk a weboldalon (beleértve az új eszközök és erőforrások kiadását is). Az ilyen új funkciókra és/vagy szolgáltatásokra szintén a jelen Általános szerződési feltételek vonatkoznak.

   

  HARMADIK FÉLTŐL SZÁRMAZÓ LINKEK

  A Szolgáltatásunkon keresztül elérhető bizonyos tartalmak, termékek és szolgáltatások tartalmazhatnak harmadik felektől származó elemeket.

  Az ezen az oldalon található harmadik féltől származó linkek olyan harmadik felek webhelyére irányíthatják, amelyek nem állnak kapcsolatban velünk. Nem vállalunk felelősséget a tartalom vagy a pontosság vizsgálatáért vagy értékeléséért, és nem vállalunk garanciát és nem vállalunk felelősséget harmadik féltől származó elemekért vagy webhelyekért, illetve harmadik felek bármely más anyagáért, termékéért vagy szolgáltatásáért.

  Nem vállalunk felelősséget semmilyen kárért, ami áruk, szolgáltatások, erőforrások, tartalmak vagy bármely harmadik fél webhelyével kapcsolatos bármely más tranzakció megvásárlásával kapcsolatos. Kérjük, alaposan tekintse át a harmadik fél irányelveit és szabályait, és győződjön meg róla, hogy azokat teljes mértékben megértette, mielőtt bármilyen tranzakciót jóváhagy. A harmadik féltől származó termékekkel kapcsolatos panaszokat, állításokat, panaszokat vagy kérdéseket a harmadik félhez kell irányítani.

  FELHASZNÁLÓI MEGJEGYZÉSEK, VISSZAJELZÉSEK ÉS EGYÉB BEADVÁNYOK

  Ha kérésünkre Ön egy bizonyos beadványt (például nyereményjáték jelentkezést) küld, vagy kérésünk nélkül kreatív ötleteket, javaslatokat, mintákat, terveket vagy egyéb anyagokat küld, akár online, akár e-mailben, postai úton vagy más módon (együttesen "megjegyzések"), Ön elfogadja, hogy bármikor korlátozás nélkül szerkeszthetjük, másolhatjuk, közzétehetjük, terjeszthetjük, lefordíthatjuk,és más módon felhasználhatjuk az Ön által továbbított megjegyzéseket. Nem vagyunk kötelesek (1) semmilyen megjegyzést bizalmasan kezelni; (2) a megjegyzéseket anyagilag kárpótolni; vagy (3) a megjegyzéseket megválaszolni.

  Előfordulhat, de nem vagyunk rá kötelesek, hogy figyelemmel kísérjük, átszerkesztjük vagy eltávolítjuk azokat a megjegyzéseket, amelyekről saját belátásunk szerint megállapítjuk, hogy jogellenesek, sértőek, fenyegetőek, becsületsértőek, rágalmazóak, pornográfok, obszcének vagy más módon kifogásolhatók, vagy sértik bármely fél szellemi tulajdonát vagy a jelen Szolgáltatási feltételeket.

  Ön elfogadja, hogy megjegyzései nem sértik a harmadik fél jogait, beleértve a szerzői jogot, a védjegyet, a magánélethez való jogot, a személyiséget vagy más személyes vagy tulajdonosi jogot. Továbbá elfogadja, hogy megjegyzései nem tartalmaznak rágalmazó vagy más módon jogellenes, sértő vagy obszcén anyagokat, és nem tartalmaznak olyan számítógépes vírust vagy más rosszindulatú programot, amely bármilyen módon befolyásolhatja a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó weboldal működését. Nem használhat hamis e-mail címet, nem cselekedhet más nevében, nem vezethet félre minket, vagy a harmadik felet a megjegyzések eredetével kapcsolatban. Kizárólag Ön felelős az Ön megjegyzéseiért és azok pontosságáért. Nem vállalunk felelősséget az Ön vagy bármely harmadik fél által közzétett megjegyzésekért.

  SZEMÉLYES ADATOK

  A személyes adatok áruházon keresztül történő benyújtására az Adatkezelési tájékoztató az irányadó. Adatkezelési tájékoztató megtekintéséhez kérjük, látogasson el a megadott oldalra.

  HIBÁK, PONTATLANSÁGOK ÉS MULASZTÁSOK

   Esetenként előfordulhat az oldalunkon vagy a Szolgáltatásban olyan jellegű rendellenesség, amely tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy mulasztásokat tartalmaz, amelyek termékleírásokkal, árképzéssel, promóciókkal, ajánlatokkal, termékszállítási díjakkal, tranzitidőkkel és rendelkezésre állással kapcsolatosak. Fenntartjuk rá a jogot, hogy kijavítsuk az esetleges hibákat, pontatlanságokat vagy mulasztásokat, és megváltoztassuk vagy frissítsük az információkat, vagy töröljük a megrendeléseket, ha a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon található bármely információ bármikor, előzetes értesítés nélkül pontatlan (beleértve a megrendelés elküldése után is).

  Nem vállalunk kötelezettséget a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon található információk frissítésére, módosítására vagy tisztázására, korlátozás nélkül beleértve az árképzési információkat is, kivéve, ha azt a törvény előírja. A Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon alkalmazott frissítési dátumot nem szabad megadni annak jelzésére, hogy a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon található összes információt módosították vagy frissítették.

  TILTOTT FELHASZNÁLÁS

  Az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott egyéb tilalmakon kívül tilos az oldalt vagy annak tartalmát: a) bármilyen jogellenes célra használni; b) másokat jogellenes cselekmények elvégzésére vagy az abban való részvételre kérni; c) nemzetközi, szövetségi, tartományi vagy állami rendeletek, szabályok, törvények vagy helyi rendeletek megsértésére; (d) szellemi tulajdonjogaink vagy mások szellemi tulajdonjogának megsértésére; e) nemen, szexuális irányultságon, valláson, etnikai hovatartozáson, fajon, koron, nemzeti hovatartozáson vagy fogyatékosságon alapuló zaklatásra, visszaélésre, sértésre, sérelemre, rágalmazásra, becsmérlésre, megfélemlítésre vagy megkülönböztetésre; f) hamis vagy félrevezető információk benyújtására; (g) vírusok vagy bármely más típusú rosszindulatú kód feltöltésére vagy továbbítására, amely bármilyen módon használható, amely hatással lesz a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó weboldal, más webhely vagy az internet működésére vagy működésére; h) mások személyes adatainak gyűjtésére vagy nyomon követésére; (i) spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl vagy scrape; j) bármilyen obszcén vagy erkölcstelen célra; vagy (k) a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó weboldal, más webhely vagy az internet biztonsági funkcióinak megzavarására vagy megkerülésére. Fenntartjuk rá a jogot, hogy megszüntetjük a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó weboldal használatát a tiltott felhasználások megsértése miatt.

  SZAVATOSSÁG KIZÁRÁSA; A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

  Nem garantáljuk, nem képviseljük vagy garantáljuk, hogy szolgáltatásunk használata megszakítás nélkül, időben, biztonságosan vagy hibamentesen történik.

  Nem garantáljuk, hogy a szolgáltatás használatából származó eredmények pontosak vagy megbízhatóak lesznek.

  Ön elfogadja, hogy időről-időre határozatlan időre eltávolítjuk a szolgáltatást, vagy bármikor, az Ön értesítése nélkül töröljük a szolgáltatást.

  Ön kifejezetten egyetért azzal, hogy a szolgáltatás használata vagy használatának képtelensége kizárólag az Ön saját kockázatának van kitéve. A szolgáltatást és a szolgáltatáson keresztül Önnek nyújtott összes terméket és szolgáltatást (kivéve, ha azt mi kifejezetten kijelentjük) "ahogy van" és "rendelkezésre áll" biztosítjuk az Ön számára, bármilyen kifejezett vagy hallgatólagos képviselet, garancia vagy feltétel nélkül, beleértve az eladhatóságra, az eladható minőségre, az adott célra való alkalmasságra, a tartósságra, a jogcímre és a jogsértésmentességre vonatkozó minden hallgatólagos garanciát vagy feltételt.

  Az Enemy In The Wardrobe, igazgatóink, tisztviselőink, alkalmazottaink, partneri vállalkozásaink, ügynökeink, alvállalkozóink, gyakornokaink, szállítóink, szolgáltatóink vagy licencadóink semmilyen esetben sem vállalnak felelősséget semmilyen sérülésért, veszteségért, követelésért vagy bármilyen közvetlen, közvetett, véletlen, büntethető, különleges vagy következményes kárért, beleértve, de nem utolsó sorban az elveszett nyereséget, az elveszett bevételt, az elveszett megtakarításokat, az adatvesztést, a helyettesítési költségeket vagy bármilyen hasonló kárt, akár ha szerződésen is alapul, kártérítési (beleértve a gondatlanságot is), szigorú felelősség, amely a szolgáltatás használatával beszerzett bármely, az Ön használatával kapcsolatos követelésből származik, beleértve, de nem kizárólagosan, bármilyen tartalommal kapcsolatos hibát vagy hiányosságokat, vagy bármilyen veszteséget vagy kárt, amely a szolgáltatás vagy bármely közzétett tartalom (vagy termék) használatából, továbbításából adódik, vagy ha más módon elérhetővé vált a szolgáltatáson keresztül, még akkor is, ha azt a elérhetőségükről tájékoztatták. Mivel egyes államok vagy joghatóságok nem teszik lehetővé a következményes vagy véletlen károkért való felelősség kizárását vagy korlátozását ilyen államokban vagy joghatóságokban, felelősségünk a törvény által megengedett legnagyobb mértékre korlátozódik.

   

  SZELLEMI TULAJDONJOGOK

  A kapszularuhatar.hu oldalon található összes tartalom, például művek, márkanevek, ötletek, grafikák, képek, zenék, hangok, videók, dokumentumok, rajzok, ábrák, logók, menük, weboldalak, színek, sémák, eszközök, betűtípusok, tervek, diagramok, elrendezések, módszerek, folyamatok, funkciók és szoftverek (együttesen „Tartalom”), a www.kapszularuhatar.hu  EW GROUP Kft. tulajdona és a nemzeti és nemzetközi szerzői jogi és egyéb szellemi tulajdonjogok védik. Ön nem reprodukálhatja, teheti közzé, terjesztheti, jelenítheti meg, módosíthatja, illetve semmilyen módon nem használhatja fel a Tartalmat részben vagy egészben az EW GROUP előzetes, kifejezett írásos hozzájárulása nélkül.

  Az EW GROUP kizárólagos joga, hogy saját belátása szerint engedélyezze vagy megtiltsa a Tartalom egészének vagy részének bármilyen sokszorosítását, közzétételét, terjesztését, megjelenítését, módosítását, származékos alkotás létrehozását vagy felhasználását. Az EW GROUP jogosult arra, hogy bármikor igényt tartson az ezen az oldalon közzétett tartalom szerzőségére, és tiltakozzon az ilyen Tartalom bármely felhasználása, torzítása vagy egyéb módosítása ellen.

  Az EW GROUP által kifejezetten írásban engedélyezett Tartalmak bármilyen sokszorosítását, közzétételét, terjesztését, megjelenítését, módosítását, származékos munkák létrehozását vagy bármilyen módon történő felhasználását Ön kizárólag törvényes célokra és az összes vonatkozó törvény betartásával végezheti. 

   

  A TARTALOMRA VONATKOZÓ NYILATKOZAT, SZERZŐI JOGI PANASZOK

  Az EW GROUP nem garantálja, hogy a weboldal tartalma Magyarországon kívüli más országokban megfelelő vagy jogszerű. Abban az esetben azonban, ha az ilyen tartalmak jogellenesnek vagy illegálisnak minősülnek ezen országok némelyikében, kérjük, ne keresse fel ezt a webhelyet, és ha mégis úgy dönt, hogy hozzáfér, ezúton tájékoztatjuk Önt az általunk nyújtott szolgáltatások használatáról. A weboldal felkeresése az Ön kizárólagos és személyes felelőssége. A Szolgáltató intézkedéseket is tett annak érdekében, hogy a kapszularuhatar.hu tartalma pontos legyen, és ne tartalmazzon helytelen vagy elavult információt. Felelősséget azonban nem vállalunk a tartalom pontosságáért és teljességéért.

  Ezen túlmenően az oldal nem tudja garantálni, hogy a weboldal folyamatosan, az internethez való csatlakozásból eredő megszakítások és hibák nélkül fog működni. Weboldalunk használatával kapcsolatos bármilyen probléma esetén forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz, vagy írjon a következő e-mail címre: support@einthew.com. Képviselőnk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsenek a helyreállításban és a lehető leggyorsabban hozzáférhessen a webhelyhez. Ezzel egyidejűleg vegye fel a kapcsolatot internetszolgáltatójával, vagy ellenőrizze, hogy az internetkapcsolathoz és a webtartalomhoz való hozzáféréshez minden eszköz megfelelően aktiválva van-e, beleértve az internetböngészőt is. Előfordulhat, hogy az internet és a webtartalom dinamikus mivolta nem teszi lehetővé, hogy a webhely megszakítások nélkül működjön.

   

  EGYÉB VÁLLALKOZÁSOK

  Az EW Group semmilyen felelősséget nem vállal semmilyen harmadik fél tevékenységéért, termékéért és tartalmáért. Gondosan tekintse át adatvédelmi nyilatkozatainkat és egyéb használati feltételeinket.

   

  KÁRTÉRÍTÉS

  Az EW és anyavállalatunk, leányvállalataink, partnereink, tisztviselőink, igazgatóink, ügynökeink, alvállalkozóink, beszállítóink, gyakornokaink és alkalmazottaink, fel vannak mentve bármely harmadik fél, vagy az Ön által referenciaként beszerzett dokumentumok, illetve bármely törvény vagy harmadik fél jogainak megsértése alól, vagy abból eredő követelésből, beleértve az ésszerű ügyvédi díjakat is.

   

  ELVÁLASZTHATÓSÁG

  Abban az esetben, ha a jelen Általános szerződési feltételek bármely rendelkezése jogellenesnek, semmisnek vagy végrehajthatatlannak minősül, az ilyen rendelkezés az alkalmazandó jogszabályok által megengedett teljes mértékben végrehajtható, és a végrehajthatatlan részt a jelen Általános szerződési feltételektől elkülönültnek kell tekinteni, ez a megállapítás nem érinti más fennmaradó rendelkezések érvényességét és végrehajthatóságát.

   

  MEGSZŰNÉS

  A felek kötelességei és kötelezettségei, amelyek a megszűnés időpontja előtt keletkeztek, a jelen szerződés megszűnését követően fennmaradnak.

  A jelen Szolgáltatási feltételek mindaddig hatályosak, amíg Ön vagy mi fel nem mondjuk.

  A jelen Szolgáltatási feltételeket bármikor felmondhatja, ha értesít minket arról, hogy nem kívánja tovább használni Szolgáltatásainkat, vagy ha abbahagyja oldalunk használatát.

  Ha kizárólagos megítélésünk szerint Ön elmulasztja, vagy gyanítjuk, hogy elmulasztotta betartani a jelen Szolgáltatási feltételek bármely feltételét vagy rendelkezését, a jelen Szerződést bármikor felmondhatjuk előzetes értesítés nélkül, és Ön továbbra is felelős minden esedékes összegért a felmondás időpontjáig; és/vagy ennek megfelelően megtagadhatjuk Öntől a Szolgáltatásainkhoz (vagy azok bármely részéhez) való hozzáférést.

   

  TELJES MEGÁLLAPODÁS

   Az, hogy nem gyakoroljuk vagy érvényesítjük a jelen Általános szerződési feltételek bármely jogát vagy rendelkezését, nem jelenti az ilyen jogról vagy rendelkezésről való lemondást.

  A jelenlegi Általános szerződési feltételek, valamint az oldalunkon vagy a Szolgáltatásra vonatkozó, az Ön és mi közöttünk található bármely szabályzat vagy működési szabályzat képezi a teljes megállapodást és megértést, és szabályozza a Szolgáltatás Ön által történő használatát, felülírva az Ön és mi közöttünk esetlegesen vagy írásban kötött korábbi vagy egyidejű megállapodásokat, közleményeket és javaslatokat (beleértve, de nem kizárólagosan, az Általános szerződési feltételek bármely korábbi változatát).

  A jelenlegi Általános szerződési feltételek értelmezésében bármilyen kétértelműség nem alkalmazható a megfogalmazó féllel szemben.

  IRÁNYADÓ JOG

   A jelenlegi Általános szerződési feltételeket és minden olyan külön megállapodást, amelynek értelmében Szolgáltatásokat nyújtunk Önnek, az EU jogszabályainak megfelelően kell értelmezni és szabályozni.

  Ezt a weboldalt az EW GROUP Kft. felügyeli és üzemelteti budapesti székhelyéről. Az EW GROUP nem állítja és nem garantálja, hogy az ezen a weboldalon található anyagok megfelelőek vagy elérhetőek más helyekről történő felhasználás során

  Ha úgy dönt, hogy más helyről fér hozzá ehhez a webhelyhez, azt saját felelősségére teszi, és felelős a helyi törvények betartásáért. Jelen Általános Felhasználási Feltételekre a magyar jog az irányadó.

   

   A SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK VÁLTOZÁSAI

  Ezen az oldalon bármikor áttekintheti az Általános szerződési feltételek legfrissebb verzióját.

  Fenntartjuk rá a jogot, hogy saját belátásunk szerint frissítsük, módosítsuk vagy kicseréljük a jelen Általános szerződési feltételek bármely részét a weboldalunk frissítéseinek és módosításának közzétételével. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze honlapunkat a változásokért. A jelenlegi Általános szerződési feltételek bármely változásának közzétételét követően a weboldalunk vagy a Szolgáltatás további használata vagy az azokhoz való hozzáférés e változások elfogadását jelenti.

   

  ELÉRHETŐSÉGEK

  Az általános szerződési feltételekkel kapcsolatos kérdéseit a következő e-mail címen várjuk: support@einthew.com.

  BACK TO TOP