• Ingyenes szállítás 35 000 Ft feletti vásárlás esetén

Az Enemy in the Wardrobe olyan női prémium felsőruházati kollekciót kínál, amelynél az ikonikus alapokat egyedi és exkluzív sajátosságokkal gondoltuk újra a különböző testalkatoknak megfelelően. Mi egyértelműen a #slowfashion hívei vagyunk: Vásárolj kevesebbet, válaszd a minőséget!

Az Enemy in the Wardrobe az igényes, aktív és magabiztos nők szakértője, akik olyan kényelmes, praktikus, stílusos, testreszabható darabokat keresnek, melyek kompromisszumok nélkül garantálják a tökéletes megjelenést reggeltől estig.

A márkanév abból ered, hogy mindent ki kell söpörni a ruhatárból, ami nem elég jó ahhoz, hogy tökéletesen érezd benne magad, és ami nem passzol a mindennapi életviteledhez. Ha feltöltöd ruhatáradat a tökéletesen illeszkedő alapdarabokkal, akkor minden más ruha csak ellenséggé válik. Az ellenségek nem csak azok a ruhák, amelyek nem illeszkednek tökéletesen, hanem azok is, amik nem hangsúlyozzák az erősségeidet, vagy nem számíthatsz rájuk bármilyen alkalommal.

Szeretnénk átadni a kapszularuhatár koncepcióját, ami a tudatosabb öltözködést szolgálja, hiszen a fenntartható divat kulcsfontosságú jövőnk és bolygónk szempontjából.

 

Azért hoztuk létre az Enemy in the Wardrobe márkát, hogy kiváló lehetőséget nyújtsunk azoknak a nőknek, akik ruhatárukat olyan megbízható és stílusos darabokkal szeretnék megtölteni, amelyekre minden nap, bármely alkalommal számíthatnak.

A kollekció jelenleg olyan klasszikus darabokat tartalmaz, mint ruhák, szoknyák, blúzok, nadrágok, dzsekik, blézerek és kiegészítők. Ezek mindegyike modern kivitelben készül.

Továbbgondoltuk a kapszularuhatár ötletét, hiszen nem csak alapdarabokat alkotunk, hanem egy speciális rendszert is kialakítunk. Olyan ruhadarabokkal szabjuk személyre a megjelenésed, amelyekkel végtelen számú szettet lehet megalkotni. 

moods system

A Moods válogatással napról napra újabb és újabb szetteket alakíthatsz ki, még úgy is, hogy ugyanazokat az alapdarabokat viseled.

A Mood karkötőket, öveket és táskákat külön-külön is lehet hordani, viszont igazán izgalmas tud lenni, ha ezeket egymással is kombinálod különböző színekben, vagy akár egyszerre több kiegészítőt használva.

Ennek a speciális EW csatrendszernek köszönhetően ezek a kiegészítők végtelen módon kombinálhatók és rögzíthetők.

Az Enemy in the Wardrobe termékeit Európában tervezzük és készítjük.

Ugrás a lap tetejére