• Ingyenes szállítás 35 000 Ft feletti vásárlás esetén

Hozd el hozzánk azokat a ruháidat, amelyeket nem hordasz, de nem válnál még meg tőlük. Együtt átnézzük, hogy melyek azok, amelyeket új formában – átalakítva vagy újragondolt összeállításokban ismét hordani tudnál. Profi szabász-varrónőnk segítségével az átalakításokat is elkészítjük számodra.

Becslések szerint a szekrényünkben levő ruhák alig 20-30%-át hordjuk rendszeresen valójában. Még akkor is ha évente néhányszor átnézzük ruháinkat, számtalan olyan darabot megtartunk amit nem hordunk. Miért is? Mert még kötődünk hozzájuk, régebben esetleg sokat hordtuk, vagy megvettük és tetszik, de mégsem tudunk valahogy mit kezdeni vele, egyszerűen nem kerül be a kedvencek közé. Talán sokba is kerültek, így nem akarjuk azért kidobni vagy eladni őket.

Tegyél egy próbát, hiszen ha akár csak néhány ruhadarabot újra használatba tudsz majd venni, már megérte!

Most megoldást kínálunk erre: adj új esélyt a kihasználatlanul álló ruháidnak!

'Vedd Fel Újra' szolgáltatásunk keretében elhozhatod hozzánk az általad kiválasztott, ki nem használt ruháidat, hogy együtt megnézzük, melyek azok amelyeknek új esélyt tudunk adni, hogy szívesen hordd őket. Nagy tapasztalattal rendelkezünk abban, hogy milyen megoldások jöhetnek szóba egy-egy ilyen ruhadarabnál.

Lehet szó új összeállítások kialakításáról, kiegészítők használatáról, vagy a ruha átalakításról (rövidítés, bővítés, szűkítés, pontosabb méretre igazítás). 

Hiszen tudjuk, hogy sokszor csak egy-egy apróság miatt esnek ki a kegyeinkből a ruháink – kicsit szűk, itt-ott eláll, nem passzol pontosan néhány helyen, túl hosszú stb. Kényelmetlen, nem áll olyan jól, de nem is igazán tudjuk, hogy miért.

Profi szabász-modellező varrónőnk, Szivek Timea és csapata, segítségünkre lesz, aki szintén részt vesz a tanácsadáson és azonnal elmondja a ruhában rejlő lehetőségeket szabászati szempontból.

Azokat a ruhadarabokat, amelyeket kiválasztunk átalakításra, nálunk is hagyhatod és el is készítjük számodra őket.
Bármilyen ruhádat elhozhatod hozzánk természetesen, nemcsak az EW ruhadarbjaidat.

Mit kapsz az egy órás tanácsadásban pontosan?

✓ a behozott ruhák átnézése egyesével – amelyet érdemes átalakítani arra együtt javaslatot teszünk

✓ellenörizzük, hogy az új javasolt átalakítás megfelel-e testalkatodnak

✓ átbeszéljük röviden, milyen típusú, fazonú ruhákat tudsz a legjobban kihasználni, mihez kell passzolnia a ruháidnak

✓ javaslatok kiegészítőkre, amivel fel lehet dobni az egyes ruhadarabokat

✓ outfit javaslatok – hogyan tudod kombinálni az új darabot ruhadarabokat, hogy azok valóban jól kihasználhatók és hordhatóak legyenek számodra

Időtartam: 1 óra

A tanácsadás ára: 15,000 Ft

•A ruhák mennyiségétől függően tudunk haladni az 1 órában, ha úgy érzed, hogy sok ruhával érkeznél az egy órához akkor érdemes inkább 2 órát foglalnod. Az egy órás tanácsadásba kb. 4-5 ruhadarab átnézése fér bele.

•A tanácsadás nem tartalmazza a kiválasztott ruhadarabok átalakításának költségét, ezt a helyszínen tudjuk pontosítani az igényelt átalakítások függvényében.

• Az alkat és kapszularuhatár tanácsadás nem azonos a személyre szabott kapszularuhatár tanácsadás mértékével, csak kiegészítő jellegű.

A 'Vedd fel újra!' szolgáltatásunkat meg tudod online rendelni itt!
Csupán egy előzetes időpontegyeztetés szükséges, amit itt megtehetsz: 
hello@ew-wardrobe.com
Ugrás a lap tetejére