International SHOP EW-WARDROBE.COM
  • !INGYENES SZÁLLÍTÁS 35 000 FT FELETT RÉSZLETEK

Az Enemy in the Wardrobe egyedülálló kiegészítőinek a “Moods válogatás” nevet adtuk. Olyan dekoratív pántokat, összeillő karkötőket és öveket biztosítanak a ruhákhoz, amelyek az öltözék további testreszabását teszik lehetővé.

A The Moods válogatást az aktív nő ihlette, akinek napközben többféle szituációban kell helyt állnia, lehetőleg ugyanabban a ruhában, kezdve a munkahelyétől egészen az esti szórakozásig.

A Moods válogatás segítségével az outfit egy másodperc alatt személyre szabható. Ha megváltoztatjuk a ruha kiegészítőit, akkor egy egészen más hangulatot kölcsönözhetünk megjelenésünknek.

 

A Moods Válogatás kollekció 100% -ban kézzel készített, prémium minőségű, finom bőrből készül, és egy különleges, luxus márkájú arany csatrendszerrel van díszítve.

A Moods pántok egy speciális, luxus EW csattal vannak rögzítve a ruhák vállán vagy ujján. Ezek könnyen eltávolíthatóak vagy akár más színre is cserélhetőek.

Ha nem teszel pántot az EW ruhádra, akkor csak a kis csillogó arany szegecsek fogják díszíteni a ruhádat a csatok helyén. Azonban, ha a Moods pántot választod, akkor végtelen lehetőséged van arra, hogy nap mint nap feldobd időtlen ruhádat.

A The Moods karkötők és The Moods övek külön-külön is viselhetőek, de további egyedi megjelenést kölcsönöznek az öltözékednek az általad választott színekkel és mennyiségben kombinálva.

A minden kiegészítőhöz tökéletesen használható csatrendszernek köszönhetően az elemeket végtelen módon tudod kombinálni és rögzíteni. Így akár viselhetsz egy vagy több Moods karkötőt egyszerre egy időben, vagy akár egy vagy több Moods övet az alkalomnak megfelelően.

A Moods válogatás sokoldalú, praktikus, mégis stílusos kollekció a prémium minőségű anyagoknak, a kidolgozásnak, valamint a testreszabható funkciónak köszönhetően, amelyre bármely nap bármely idejében számíthatsz.

Ugrás a lap tetejére