• Ingyen e-Book - Kód: eBookS2024 35.000Ft feletti vásárláshoz most!

5 stílusikon, akiket érdemes követni

szerző EW Group January 20, 2022

Az Essential Wardrobe a klasszikus stílusról, az eleganciáról és a kényelemről szól. Olyan ruhadarabokat készítünk, amelyek valóban a legjobbat hozzák ki belőled minden helyzetben. Viszont, amikor az ikonikus stílusról van szó, az olyasmi, amire emlékezni fogsz, és ahonnan ihletet is tudsz meríteni.

Összegyűjtöttünk néhány olyan híres stílusikont, akik olyan stílusérzékkel rendelkeznek, amely követendő.

 

Audrey Hepburn

Az 50-es évekbeli fekete-fehér képernyős színésznő volt a korszak egyik legismertebb híressége, stílusikonja. Karcsú testalkata, csodás mosolya és Bambi szemei sok ember szívét megragadták. Egy fontos személyt is elragadott ártatlan szépsége, aki nem más volt, mint a francia divattervező, Hubert de Givenchy. A fiatal divatszakértő és Audrey Hepburn együtt alakítottak ki egy márkát a nőies, elegáns, letisztult stílust megalkotva.

Audrey Hepburn stílusa az alapszíneken (sok fekete-fehér) és olyan kiegészítőkön alapult, mint a nagy kalapok, a túlméretezett napszemüvegek, valamint a karcsú szabású fekete ruhák.

 https://www.fluentin3months.com

Jackie Kennedy

Az egykori first lady kerek kalapjaival és hosszú fehér kesztyűivel vált stílusikonná. Azonban Jackie stílusa ennél sokkal több volt: Mert színeket viselni, és ezeket ötvözni különböző szabásokkal (mint például nadrágszoknya) a figyelemfelkeltő megjelenésért. Őszi megjelenése magában foglalta a ballonkabátot, a fejkendőt és az ikonikus napszemüvegeket. Ahhoz, hogy megalkosd Jackie Kennedy megjelenését, válassz merész színeket, ne félj a "színhalmozástól", és a kicsit férfiasabb, lazább szettekhez is mindig adj egy kis nőiességet.

 

Diana hercegnő

A szívek királynője nemcsak kedves személyisége, hanem időtlen divatérzéke miatt is népszerű volt. Hiába volt pixie stílusú frizurája, Lady Di mindig nagyon nőies maradt. Úgy emlékeznek rá, mint a brit történelem leglázadóbb királyi család tagjára. A fiatalos, vidám stílusa éppen ezt képviselte. Az arisztokratikus család többi tagjával ellentétben, ő fel mert venni rövid szoknyát, alakot kiemelő ruhákat, váll nélküli darabokat, valamint sokféle színt öltött magára.

 

Kate Moss

A szupermodell a 90-es években vált az egyik legsikeresebb nővé a szakmában. Sovány alakja, nem klasszikusan nőies megjelenése saját lázadása volt a kor elvárásaival szemben. Stílusa nem ismer határokat, és erős üzenetet sugároz Kate személyiségéről, ami azt mondja: Nem érdekel, mit gondolsz. Kate Moss bátran kísérletezik a textúrákkal, a mintákkal és a színekkel is. Belső szépsége túlragyog a férfias darabokon, melyeket a hétköznapi ruhákhoz kombinál, de emellett elég bátor ahhoz, hogy régen elfeledett darabokat is viseljen.

 

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker gyakran a stílus, a divat és a nőiesség szinonimája. Ő a divat nagykövete a Szex és New York című tévésorozatban játszott szerepe óta, ahol Carrie Bradshaw-t alakította, aki igazi stílusikon volt a sorozatban. Megjelenése finom, szórakoztató, rendkívül nőies és játékos, de nemcsak a legújabb divatot jeleníti meg, hanem exkluzív, szokatlan és retro elemeket is. Az igazi SJP stílus kulcsfontosságú darabjai a magassarkú cipők és a divatos táskák.

 

Nem számít, melyik stílusikonnal azonosulsz a legjobban, ügyelj arra, hogy mindig ragaszkodj a saját, igazi személyes stílusodhoz!

Ugrás a lap tetejére