• Ingyen e-Book - Kód: eBookS2024 35.000Ft feletti vásárláshoz most!

Farmer: Sokoldalú trend minden évszakra

szerző EW Group January 20, 2022

A farmer örök. Hiszünk ebben a mottóban, ezért hoztuk létre az igazán stílusos és nagyon kényelmes farmer kollekciónkat olyan hölgyeknek, akik szeretik követni a divatot.

A farmernadrágok farmer anyagból készülnek, és eredetileg Genova városából származnak, történetük az 1860-as évekig nyúlik vissza. A farmer a francia Serge de Nîmes város nevéből származik.

Ezt a népszerű anyagot eredetileg azért készítették, hogy az Egyesült Államokban dolgozó munkásoknak tartós, strapabíró ruhát biztosítsanak, majd később néhány nagy farmermárka révén vált híressé. A farmer pontosan a divatcikk ellentéte volt, amelyet csak a "szegények" viseltek. Eleinte laza és határozott viselet volt, ekkor még nem volt szó skinny illeszkedésről vagy egyenes szabásról. Elsőként az 50-es években James Dean jelent meg farmerban az akkor még fekete-fehér képernyőn. A farmer az ifjúság és a lázadás jelképe volt. Ennek ellenére még időre volt szükség az igazi áttöréshez.

Az 1960-as évekre a farmerok egyre divatosabbá váltak, és végül az 1970-es években ismerték el divatcikként. Ettől kezdve különböző stílusok jelentek meg. A széles szárú, az egyenes, a szaggatott és a koptatott farmernadrág minden ruhatár alapjává vált. Az eredeti farmerkék színt hamarosan különböző színárnyalatok követték, köztük a fekete, a szürke és a "teve szín".

A farmer azóta divatossá vált, és minden ruhatár kötelező darabja mind a férfiak, mind a nők körében.

Tévhit azonban, hogy a farmer csak hétköznapi darab lehet, és hogy csak tiniknek áll jól igazán.

Mivel mi is szerelmesek vagyunk ebbe az anyagba, ezért olyan megjelenést alkottunk, amelyet irodai környezetben vagy éppen egy csajos estén is viselhetsz.

 

Farmer szoknya

 

Mind a ceruza, mind az A vonalú változatokban kombinálhatod hétköznapi cipőkkel, sportcipővel, egyszerű pólóval, stílusos blúzzal vagy éppen magassarkú cipővel. Kiemeli az alakod, ráadásul egész nap kényelmes viselet.

 

Farmer ruha

Mi is nagy választékkal rendelkezünk a farmer ruhák tekintetében. A kedvenc alapdarabjaink beleillenek minden ruhatárba. Speciális farmer anyagunk tartós, kiváló minőségű, rugalmas, valamint még mosógépben is mosható, anélkül, hogy veszítene formájából.

Vadonatúj Oxford ruhánk gyönyörű raglán ujjal és csónaknyakkal rendkívül kényelmes és elegáns akár még irodába is.

Ha a nőiesebb szabást kedveled, akkor válaszd a Paris vagy Luxemburg ruhát V nyakkal vagy csónaknyakkal aszerint, hogy melyiket kedveled jobban. Ezeket a stílusokat kiegészítheted alkalomtól függően színes Moods pántokkal is.

A London ruha sokoldalú darab egy mozgalmas napra. A boyfriend stílusú felső divatos és szexi is egyben, míg az arany gombok nőies vonást kölcsönöznek neki.

 

Farmer felső

A farmer anyagból nem csak nadrág és ruha készülhet, és ezt be is tudjuk bizonyítani!

Megalkottuk neked a Berlin inget és tunikát kiváló minőségű, sötét farmer anyagból, hogy tökéletesen passzoljon egy leggingshez vagy akár jeggingshez is.

A megjelenés tökéletesítéséhez add a szettedhez a Helsinki farmerdzsekit, amely sokkal több, mint egy megszokott farmerdzseki. Rövid szabással és álló gallérral ez a darab lesz a legjobb barátod a hideg tavaszi reggeleken.

Ugrás a lap tetejére