• Ingyenes szállítás 35 000 Ft feletti vásárlás esetén
Founder image

Erika 20 évig minden egyes reggelt a szekrénye előtt töltött, hogy felkészítse magát az egész napos meetingekre, a külföldi utazásokra vagy éppen a gyárlátogatásra.

Egy nap elege lett a ruhák válogatásából, amelyek különböző stílusokban és színekben, szanaszét voltak a gardróbban. Ezek nehezen passzoltak egymáshoz, a ruhák vagy épp túl kicsik vagy túl nagyok voltak, vagy csak egyszerűen a cipzár nem működött rajtuk.
Az egyik ilyen reggelen Erika ránézett a férjére, és elgondolkodtatta, hogy ő mennyire egyszerűen tud boldogulni minden reggel a tökéletesen illeszkedő öltönyökkel, amiket nyakkendőkkel és ingekkel kombinál a napnak megfelelően.

Abban a pillanatban rájött, hogy egy olyan ruhatárat szeretne kialakítani, ami nemcsak megkönnyíti az életét, hanem mindig ugyanazt a „tökéletesen illeszkedő” érzést is nyújtja, valahányszor egy-egy ruhadarabot kivesz a szekrényből.
Mivel marketing szakemberként és évtizedekig innovációs igazgatóként dolgozott nemzetközi vállalatoknál, elkezdte kifejleszteni saját projektjét, „Az én tökéletes gardróbom” elnevezéssel. Rövid időn belül üzlettársául választotta Tinát, aki marketing és kommunikációs szakértő, és 20 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Így már készen álltak, hogy együtt megvalósítsák ezt a projektet. 

Küldetésünk az, hogy segítsük a nőket a reggeli öltözködésben, hogy aztán egész nap tökéletesen illeszkedő (puha és kényelmes anyagok feszesen) és könnyen kezelhető (mosógépben mosható és utazásbarát) ruhákban tudjanak szembenézni a mindennapi kihívásokkal.

 Somfalvi Erika és Varga Tina

BACK TO TOP