International SHOP EW-WARDROBE.COM
  • !INGYENES SZÁLLÍTÁS 35 000 FT FELETT RÉSZLETEK

Telis-tele van a gardróbod ruhákkal, de mégis sokszor úgy érzed, hogy nincs mit felvenned?

  • Hány százalékát hordjuk az ott található daraboknak? Ha 70 % felett, az nem is olyan rossz, de a tapasztalatok szerint ez 30-40%! És a többi ruha? Ez igazán pénzkidobás és környezetszennyezés, nem?
  • Vannak olyan ruhadarabok a gardróbodban, amik már évek óta csak ott állnak, és sosem viselted őket? Eleinte tetszettek, de most már nem vennéd fel őket?
  • Végérvényesen kifogytál az ötletekből? Nem tudod, hogyan kombináld ruháidat, vagy hogyan lehetne másképp viselni egy-egy darabot?
  • Úgy érzed, semmi sem áll jól? Ha pedig valamilyen szettet még is össze tudsz rakni, azt érzed, nem az igazi? 
kapszularuhatár

Ha ezek a kérdések, gondolatok neked is ismerősek, akkor valószínűleg itt az idő, hogy változtass!

 

Márkánk a kapszularuhatár koncepción alapul, vagyis olyan kiváló minőségű alapdarabokat tartalmaz, amelyek nem mennek ki gyorsan a divatból. Ez a válogatás ruhatárad meghatározó alapja lehet akár vezető szerepben dolgozol, akár otthon vagy a gyerekekkel. Minden nőnek szüksége van megbízható ruhadarabokra, amelyekre bármikor számíthat. Ezek tökéletesen illeszkednek a testalkathoz, kiemelve a legelőnyösebb testrészeket.

Különböző elképzelések és vélemények vannak azzal kapcsolatban, hogy hány ruhadarab alkossa a kapszularuhatárat. Mi azonban nem határozunk meg ehhez egy darabszámot, mivel ezt személyre szabottan kell megállapítani.

Ha nem igazán szereted a ruhákat, nem kell, hogy szekrényed telis-tele legyen kis fekete ruhákkal vagy alapruhákkal. Egy kis fekete szoknya és egy nadrág is nagyon jó alapja lehet a rendszernek. A kapszularuhatár olyan klasszikus ruhákból, szoknyákból, blúzokból, nadrágokból és kabátokból áll, amelyek jól kiegészíthetőek szezonális és trendi darabokkal.

A kapszularuhatár kifejezés olyan ruhakollekcióra utal, amely kizárólag variálható darabokból áll, hogy maximalizálja a kialakítható szettek számát. A kapszularuhatár célja, hogy minden alkalomra megfelelő öltözékkel lásson el anélkül, hogy túl sok ruhadarab lenne a szekrényedben.

A tökéletes kapszularuhatár kialakítása igen nagy kihívás. Tudjuk, hogy van néhány egyértelmű lépés, de hiába tűnik papíron egyszerűnek, a valóságban elég sok időt és tudást igényel a megfelelő ruhatár megalkotása.

Ne habozz segítséget kérni, ha belevágsz ebbe a kihívásba!

Létrehoztunk egy kapszularuhatár E-bookot amivel egyedül is kialakíthatod tökéletes gardróbodat és kapszula ruhatáradat:

 

TOVÁBB AZ E-BOOK-RA

    Ugrás a lap tetejére