• Ingyenes szállítás 35 000 Ft feletti vásárlás esetén

Telis-tele van a gardróbod ruhákkal, de mégis sokszor úgy érzed, hogy nincs mit felvenned?

  • Hány százalékát hordod az ott található daraboknak? Ha 70 % felett, az nem is olyan rossz, de a tapasztalatok szerint ez 30-40%! És a többi ruha? Ez igazán pénzkidobás és környezetszennyezés, nem?
  • Vannak olyan ruhadarabok a gardróbodban, amik már évek óta csak ott állnak, és sosem viselted őket? Eleinte tetszettek, de most már nem vennéd fel őket?
  • Végérvényesen kifogytál az ötletekből? Nem tudod, hogyan kombináld ruháidat, vagy hogyan lehetne másképp viselni egy-egy darabot?
  • Úgy érzed, semmi sem áll jól? Ha pedig valamilyen szettet még is össze tudsz rakni, azt érzed, nem az igazi? 

Ha ezek a kérdések, gondolatok neked is ismerősek, akkor valószínűleg itt az idő, hogy változtass!

  • Márkánk a kapszularuhatár koncepción alapul, vagyis olyan kiváló minőségű alapdarabokat tartalmaz, amelyek nem mennek ki gyorsan a divatból. Ez a válogatás ruhatárad meghatározó alapja lehet akár vezető szerepben dolgozol, akár otthon vagy a gyerekekkel. Minden nőnek szüksége van megbízható ruhadarabokra, amelyekre bármikor számíthat. Ezek tökéletesen illeszkednek a testalkathoz, kiemelve a legelőnyösebb testrészeket.
  • Különböző elképzelések és vélemények vannak azzal kapcsolatban, hogy hány ruhadarab alkossa a kapszularuhatárat. Mi azonban nem határozunk meg ehhez egy darabszámot, mivel ezt személyre szabottan kell megállapítani.
  • Ha nem igazán szereted a ruhákat, nem kell, hogy szekrényed telis-tele legyen kis fekete ruhákkal vagy alapruhákkal. Egy kis fekete szoknya és egy nadrág is nagyon jó alapja lehet a rendszernek. A kapszularuhatár olyan klasszikus ruhákból, szoknyákból, blúzokból, nadrágokból és kabátokból áll, amelyek jól kiegészíthetőek szezonális és trendi darabokkal.
  • A kapszularuhatár kifejezés olyan ruhakollekcióra utal, amely kizárólag variálható darabokból áll, hogy maximalizálja a kialakítható szettek számát. A kapszularuhatár célja, hogy minden alkalomra megfelelő öltözékkel lásson el anélkül, hogy túl sok ruhadarab lenne a szekrényedben.

KAPSZULA RUHATÁR = tökéletes megoldás minden helyzetben!

A tökéletes kapszularuhatár kialakítása igen nagy kihívás. 

Tudjuk, hogy van néhány egyértelmű lépés, de hiába tűnik papíron egyszerűnek, a valóságban elég sok időt és tudást igényel a megfelelő ruhatár megalkotása.

Ne habozz segítséget kérni, ha belevágsz ebbe a kihívásba!

Létrehoztunk egy kapszularuhatár E-bookot, amivel egyedül is kialakíthatod tökéletes gardróbodat és kapszula ruhatáradat:

TOVÁBB AZ E-BOOKRA
BACK TO TOP