• Ingyenes szállítás 35 000 Ft feletti vásárlás esetén

Mik azok az alapdarabok melyekre szükségünk van egy kapszularuhatárban?

Minden testalakatnak más a kis fekete ruhája, szoknyája és felsői, hiszen nem ugyanazok a szabások előnyösek mindenkinek és emelik ki az előnyös részeiket.

Van akinek a klasszikus szűk ceruzaruha, de van akinek az A vonal a legideálisabb. Lényeg, hogy minden testlaka számára megvannak azok a darabok melyekkel működik a kapszularuhatár, így nem okoz gondot pillanatok alatt előnyös szetteket kialakítani.

Homokóra⏳

A homokóra alaktípusba tartozó nők igazán szerencsésnek mondhatók.
Az egyik legnőiesebb alkattípusnak tartják és mint mindegyik alkatból, van teltebb és karcsúbb is, a mell-derék-csípő vonal minden esetben homokóra formát vesz fel, amiben a derék a legkeskenyebb pont. Ebből adódóan szinte bármit felvehetnek, a testkövető fazonok is ideálisak.
Milyen alapdarabok illenek hozzájuk?
A homokórának nagyon sokminden áll jól, és szinte bármit felvehet. Meghatározó mindig a mellbőség, a válszélesség és a lábforma, ez tudja beszűkíteni a tényleg nagy választékot ennek az alkatnak.
Érdemes olyan ruhákat választani, amelyek megtartják a homokóra alakot, és kiemelik, kihangsúlyozzák a derekat, így szűk darabokat is bátran viselhetsz. Ideális a klasszikus ceruzaruha, vagy bármelyik fazon mely testkövető, vagy ha laza is a derékban szűk.
Az alsók közül a ceruzaszoknya, szűk nadrágok, legging típus is, akár gumis derékkal egyaránt kiváló választások. Természetesen klasszikus A vonalú szoknyákat is választhatunk és alap cigaretta nadrág is kiváló választás ha nem akarunk túl szűk alapdarabokat.
Átlapolós ruhákat, és szűkebb ruhák jó választások, ezeket vékony övvel is feltudod dobni, hogy még jobban kiemeljék derekadat.
A felsőket illetően pedig szintén a szűk, karcsúsított felsők kerüljenek előtérbe, akár kivágott, mélyebb dekoltázzsal.
A szabott ingek, akár fehér akár neutrális alapszínekben megfelelő alapdarabok ennek a testalkatnak.
Természetesen ez az alkat laza szabású darabokat is hordhat, de mindig valami szűkkel kombináljuk (alul vagy felül) és ne felejtsük ilyenkor sem a vékony derékra terelni a hangsúlyt.
BACK TO TOP