International SHOP EW-WARDROBE.COM
  • !INGYENES SZÁLLÍTÁS 35 000 FT FELETT RÉSZLETEK

Izgatott vagy mit tartogat új, nyári kollekciónk? Elsőként szeretnéd a legújabb EW darabokat megtekinteni? Eljött az idő, hogy lerántsuk a leplet:

Vésd a naptáradba: június 21-23., EW Open Showroom Budapesten

És ami a legjobb: teljesen INGYENESEN vehetsz részt rajta!

Szuper, ott szeretnék lenni! Kell hozzá regisztrálni? 
Csupán egy előzetes időpontegyeztetés szükséges, amit itt megtehetsz: 
hello@ew-wardrobe.com

Öltözködj A szebbnél szebb nyári ruhadarabok csak Rád várnak.

De nem csak az új kollekció darabjaiért éri meg eljönni hozzánk…

✓ Szokásunkhoz híven minden résztvevővel egyenként foglalkozunk 1 órán át, hogy valóban a számodra legtökéletesebb nyári darabokat tudd kiválasztani. 

✓ Tudatosabban szeretnél öltözködni, de nem tudod hogyan kezdj neki? Jó hírünk van, hisz az Open Showroom keretében kapszularuhatár tanácsadással is várunk. Akár most vágnál bele a kapszularuhatár kialakításába, akár már elkezdted, de továbbfejlesztenéd, mi segítünk ebben is. 

✓ És még azt is megtudhatod, hogyan lehet a kapszularuhatárat nyáron is a lehető legjobban kihasználni. Ráadásul mindezt INGYEN! 

✓ A legvégégre hagytuk azt, amiért végképp megéri eljönni: 10-40% kedvezménnyel választhatsz ruháink közül. A kedvezményes árak kizárólag az Open Showroom résztvevői számára érvényesek!

Amit tudnod kell 2 napos Open Showroom-unk kapcsán:

Az eseményre 2022. június 21-23-án kerül sor, e két napon tudsz ellátogatni Budapesten található Showroom-unkba. Teljesen ingyenesen vehetsz részt, ráadásul még ezen felül kedvezményes áron szerezheted be az új kollekció darabjait. Hát nem szuper?

Csupán egy előzetes bejelentkezés szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a nyári Open Showroom napokon. Ha szeretnéd, akár egy barátnődet is elhozhatod, de egyszerre maximum 2 vendéget tudunk fogadni. 

Szeretnél tudatosabban vásárolni, és olyan ruhákat választani a szekrényedbe, amik valóban illenek hozzád és előnyösek is? Gyere el június 21-én, 22-én,  vagy 23-án budapesti helyszínünkre, és válogass a szebbnél szebb ruhadarabok közül most KEDVEZMÉNYES áron! Szeretettel várunk 3 napon át az Open Showroom keretében, ahol előre egyeztetett időpontban Te is betekinthetsz új, nyári kollekciónkba, és meg is vásárolhatod a kiválasztott darabokat! 
Ugrás a lap tetejére