• Ingyenes szállítás 35 000 Ft feletti vásárlás esetén

Felmérések szerint a leggyakoribb “félre vásárlás” a fehérnemű kategóriában jellemző, vagyis hogy a nők 64%-ának fogalma sincs, milyen lenne a számára ideális melltartó.

Sőt több mint 72%-uk rossz méretű melltartót vagy előnytelen alsónemű fazont hord.

Átlagosan a nők kb. 34 alsóneművel rendelkeznek és nemcsak a melltartó hanem a többi fehérnemű kategóriában is ennek a nagy részét nem is hordják, mert nem jó a méretük, kényelmetlen vagy előnytelen.
Vagyis szintén csak álnak a szekrényben.

Bár alsóneműnek hívjuk, ha rosszat választunk sajnos egyáltalán nem marad láthatatlan, hanem előnytelen lesz. Egy szűk ruhában átütő bugyivonal, vagy kibuggyanó mell, vagy bevágó pántok, egyáltalán nem előnyösek. Hiába találjuk meg a tökéletes alapdarabokat, ha az alsóneműink nem illenek a testalkatunkra, formáinkra. 

Ilyen lehet például a fehérneműk gumijának vonala vagy éppen egy vékonyabb anyag esetén az áttetsző formák láttatása vagy egy kényelmesnek tűnő melltartónak köszönhetően a szabásvonalak máshová eshetnek a testen így rontva az összhatást. Szóval "kispocak, lovaglónadrág, esetleg hónalj bugyor", mind ismerősnek tűnő szavak, amelyek nem teszik teljessé az új ruha élményét.
 Ahhoz, hogy optimalizálni tudjuk a ruhatárunkat, az alapoknál kell kezdeni, amely minden esetben a “láthatatlan", ugyanakkor rendkívül fontos fehérneműkkel kezdődik.

A megfelelő fehérneműk kiválasztása ugyanakkor nemcsak esztétikai kérdés, hanem egészségügyi is, hiszem a szép dekoltázs mellett fontos a kényelem és a jobb testtartás is egy megfelelően alátámasztott melltartónak köszönhetően, amely kevésbé terheli a hátat, pláne ha plus size méretről van szó. A bugyik, harisnyák esetében pedig fontos az alakformálása, amely nemcsak a nem kívánt vonalaktól szabadít meg, de a test kisebb hibáit is könnyen korrigálhatják. A sokat hordott és mosott fehérneműk idővel nemcsak megkopnak, de a gumirozásuk is veszít hatékonyságából, ezért érdemes őket lecserélni, így biztosítva, hogy a ruháinkban a legoptimálisabb megjelenést biztosítsuk a mindennapokban.

Írd be a naptáradba: április 2. – 10:00 (Zoom meeting formájában) *

*A webinár ingyenes, de regisztrációhoz kötött!  

Vendégünk lesz Galamb Eszter fehérnemű szakértő is, aki több mint 20 éve segít a hölgyeknek a megfelelő fehérneműk kiválasztásában. Praktikus és részletes tanácsokkal segít eligazodni a fehérneműválasztás folyamatában és igyekszik válaszolni a felmerülő kérdésekre. 

Miről lesz szó a webináron:Hogyan befolyásolja a fehérnemű választás a mindennapi megjelenésünket?

Milyen szempontok alapján válasszuk meg az alsóruházatunkat?

✓ Hogyan lehet meghatározni a megfelelő melltartóméretet?

✓Mi is pontosan az a kosárméret?

✓ Honnan tudom, hogy a jó méret és forma van-e rajtam?

Milyen alakformáló fehérneműt érdemes választani és mire figyeljünk?

És még sok hasznos tipp és ötlet, valamint kérdezni is tudsz a webinár alatt!

Egy kicsit rólunk is

Az EW-nél már több mint 5 éve dolgozunk azon, hogy a kapszularuhatár koncepcióját minél több nővel megismertessük, és ehhez a megfelelő alapdarabokat is be tudják szerezni speciálisan kialakított kollekciónkból. Évente sok száz nővel találkozunk, megismertük problémáikat, és tudjuk, hogy pontosan milyen megoldásokat ad ezekre a problémákra a kapszularuhatár. Nem mellesleg bízunk benne, hogy a fenntarthatóság is egyre több ember számára fontos.

Kapcsolódj be te is a webinárba és tudj meg többet a helyes fehérneműk kiválasztásáról tanácsadónk Galamb Eszter és a Triumph közreműködésével.
Időpont: 2023.04.02. 10 óra

Regisztrálj még ma, és tudd meg, hogyan válassz tökéletes fehérneműt!

Sok szeretettel várunk Téged is április 2-án reggel 10 órakor!

BACK TO TOP