• Ingyenes szállítás 35 000 Ft feletti vásárlás esetén

Talán nincs még egy olyan ruhadarab mint a fürdőruha - legyen az egyberészes, bikini, vagy akár tankini - ahol aztán a testünk minden formáját, arányát megmutatjuk.

Várjuk a nyarat, a szabadságot, amihez a legtöbb esetben hozzátartozik a strandolás, úszás, vagy a wellness, és hát mindezeket leginkább a fürdőruhánkban tudjuk igazán élvezni, de csak akkor ha megtaláltuk a tökéletes darabot.

A félrevásárlás ebben a kategóriában is nagy, nem szeretünk próbálni, a fülkében nincs időnk alaposan mozogni, forogni vagy egyszerűen nem találjuk azt ami előnyösen formáz, jól tartja a mellett, nincs mindenféle pánt keresztbe, ami aztán barnulás után furán mutat a hétköznapokban.
A statisztikák szerint a fürdőruhavásárlást alaposan átgondoljuk, a nők 42%-a vásárol évente egyszer, és csak 12% százaléka évente kérszer. Így még fontosabb, hogy mikor meghozzuk a döntést, megtaláljuk a legjobb választást az alkatunkhoz.

Nem gondolnánk, de hiába tetszenek bizonyos típusok, nem biztos, hogy nekünk, alkatunknak az jól áll.
Nagyon fontos itt is az optikai játék - formák, színek, minták - a pántok szélessége, a bugyiformák, magasságuk, a pántok csatlakozása, szélessége.
Emellett a fürdőruhát nagyon sok hatás éri: a napsugárzás, víz (sós vagy édesvíz), a napkrémek, a mozgás- szóval a minőség sem mindegy.
Ideálisan azért jó ha két-három szezont kibír, vagy akár többet is.

Írd be a naptáradba: június 12. – 18:00 (Zoom meeting formájában) *

*A webinár ingyenes, de regisztrációhoz kötött!  

Vendégünk lesz Galamb Eszter fehérnemű és fürdőruha szakértő is, aki több mint 20 éve segít a hölgyeknek a megfelelő termékek kiválasztásában. Praktikus és részletes tanácsokkal segít eligazodni a választás folyamatában és igyekszik válaszolni a felmerülő kérdésekre. 

Miről lesz szó a webináron:✓ A testalkatok és a fürdőruhaformák  - mely alkatnak mit és mit ne?

Milyen szempontok alapján válasszuk ki a fürdőruhánkat ?

✓ Hogyan lehet meghatározni a megfelelő méretet?

✓Mit ellenőrizzünk mindenképpen vásárlás előtt?

✓ Honnan tudom, hogy a jó méret és forma van-e rajtam?

✓ Alakformáló fürdőruha- érdemes választani és mire figyeljünk?

És még sok hasznos tipp és ötlet, valamint kérdezni is tudsz a webinár alatt!

Egy kicsit rólunk is

Az EW-nél már több mint 6 éve dolgozunk azon, hogy a kapszularuhatár koncepcióját minél több nővel megismertessük, és ehhez a megfelelő alapdarabokat is be tudják szerezni speciálisan kialakított kollekciónkból. Évente sok száz nővel találkozunk, megismertük problémáikat, és tudjuk, hogy pontosan milyen megoldásokat ad ezekre a problémákra a kapszularuhatár. Nem mellesleg bízunk benne, hogy a fenntarthatóság is egyre több ember számára fontos.

Kapcsolódj be te is a webinárba és tudj meg mindent a fürdőruha helyes  kiválasztásáról
 tanácsadónk
Galamb Eszter és a Triumph közreműködésével.
Időpont: 2023. június 12. 18 óra

Regisztrálj még ma, és tudd meg, hogyan válassz tökéletes fürdőruhát!

Sok szeretettel várunk Téged is június 12-én, Hétfő este!

BACK TO TOP